Paris Jackson s-a despărțit de iubitul ei după doi ani de relație. Motivul pentru care i-a spus ”Adio”

Paris Jackson s-a despărțit de iubitul ei după doi ani de relație. Motivul pentru care i-a spus ”Adio”

Spunea că în sfârșit și-a găsit sufletul pereche și că lângă el se simte acasă, dar până la urmă  Paris Jackson s-a despărțit de  Gabriel Glenn, cu care a trăit o poveste de iubire de peste doi ani.

Paris Jackson radia de fericire alături de iubitul ei Gabriel Glenn. Cei doi trăiau o poveste de iubire de doi ani de zile și locuiau împreună. Mai mult, ei aveau împreună și o miniserie pe Facebook, intitulată „Fără filtru: Paris Jackson și Gabriel Glenn', în care vorbeau deschis despre relația lor.

Fiica lui Michael Jackson a lăsat de înțeles că artistul, în vârstă de 23 de ani, e sufletul ei pereche și vrea să îmbătrânească lângă, deși niciodată nu a crezut că „va sfârși într-o relație cu un bărbat', ci cu o femeie.

Artistă și fotomodel, Paris (22 de ani) mărturisea în emisiunea ei că însă lângă Gabriel a redescoperit sentimentul de acasă.

 „Este atât de plăcut să îți stabilești un acasă.E ceva ce nu am mai experimentat până acum', a explicat ea, precizând: „Singurul acasă a fost alături de tata, iar acum îl am pe Gabe, deci … sunt foarte norocoasă.'

Cu toate acestea, ei au decis în cele din urmă să-și spună „Adio'. Cei doi susțin că s-au despărțit amiabil, însă se pare că artistul era destul de agresiv cu Paris. Drept dovadă stau niște imagini cu eI în New Orleans, în timp ce o  agresa pe fiica lui Michael în plină stradă. Acesta este surprins de paparazzi în timp ce țipă la Paris, iar la un moment dat pare că vrea să o lovească, iar tânăra, rezemată de un perete, se apară cu mâinile.

Paris a anunțat că a  fost decizia ei să pună punct relației pentru că vrea să se concentreze pe cariera ei muzicală.

Foto: Profimedia/ Hepta

Citește și:

Diana Munteanu s-a pozat în lenjerie intimă și Internetul a luat foc: 'N-ar fi rău un implant mamar'. Chiar are nevoie vedeta?

Oana Radu s-a măritat. Prima imagine cu ea în rochia de mireasă