Pandișpan cu stafide

Pandișpan cu stafide

V-ați hotărât ce dulciuri pregătiți pentru Crăciun? Sugestia noastră este să treceți acest pandișpan cu stafide pe lista cu dulciuri și toți mesenii vor fi încântați!

Ingrediente:

  • 9 linguri făină
  • 9 linguri zahăr
  • 9 linguri lapte
  • un plic praf de copt
  • un plic zahăr vanilinat
  • un praf de sare
  • 3 ouă
  • o lingură ulei
  • 100 g stafide aurii
  • o linguriță esență de vanilie
  • zahăr pudră pentru servit
  • 1. Stafidele se pun la înmuiat în apă călduță, se lasă 10 minute, apoi se scurg foarte bine.
    2. În bolul robotului se pun toate ingredientele și se amestecă.
    3. Apoi, în aluatul rezultat se adaugă stafidele scurse.
    4. Se toarnă aluatul într-o formă de copt și se dă la cuptor pentru 20 de minute. Se aduce la masă presărat cu zahăr pudră.

    Sursa foto:Shutterstock