Pamela Anderson vine la Arad!

PAmela Anderson, una dinttre cele mai sexy femei din lume

Celebra actriţă Pamela Anderson (50 de ani) este aşteptată la Arad, miercuri, alături de unul dintre cei mai apreciaţi producători de film din Italia, Andrea Iervolino (29 de ani), care va primi titlul Doctor Honoris Causa al Universităţii de Vest Vasile Goldiş' Arad. Cei doi vor sta în oraş trei zile şi se vor întâlni şi cu studenţii italieni din Arad, alături de care vor fi prezenţi la o proiecţie cinematografică.

Citește și: Cântăreața Mariah Carey, călcată de hoți!

Sex-simbolul american Pamela Anderson ar urma să ajungă în Arad mâine, cu o cursă comercială, pentru un eveniment organizat de Universitatea de Vest Vasile Goldiş'.  Celebra actriţă, în vârstă de 50 de ani, ar urma să-l însoţească pe unul dintre cei mai apreciaţi producători de film din Italia, Andrea Iervolino (29 de ani), care va primi titlul Dr. Honoris Causa. Surse din cadrul universităţii ne-au declarat că actriţa ar urma să facă parte din delegaţia de 12 persoane care va părăsi oraşul joi, după ce producătorul va participa la mai multe evenimente publice.

A doua oară în România

Cea mai dorită blondă din lume vine pentru a doua oară în România. În septembrie 2010, diva a primit peste 100.000 de dolari pentru a participa la o petrecere dată de o revistă pentru bărbați din România, publicație care de altfel a făcut-o celebră pe Pamela Anderson în toată lumea. Deși nu  a mai apărut în filme sau pictoriale incendiare, Pamela a rămas în prim plan datorită faptului că militează pentru drepturile animalelor. Surprinzător, sexy-diva chiar este luată în serios de guvernele unora dintre cele mai importante state din lume, printre care și Canada și Rusia. Din păcate pentru românii care-și doreau să o vadă de aproape, de această dată vedeta a cerut discreție maximă având în vedere că participă la un eveniment serios.

Citește și: