Pamela Anderson s-a măritat pentru a cincea oară. Soțul ei este mai bătrân cu 20 de ani

Pamela Anderson, o femeie fara varsta

Nuntă în secret în showbiz! Pamela Anderson s-a măritat luni pentru a cincea oară, în mare secret. Soțul ei este cu 20 de ani mai mare.

Pamela Anderson (52 de ani)  şi producătorul filmului A star is born' sau „Batman', Jon Peters (72 de ani), au spus „Da',  în mare secret, într-un decor de vis,  pe o plajă din Malibu.

Cei doi au început o relație în mare secret de câteva luni, iar în cele din urmă au decis să meargă în fața altarului. Pamela și Jon au mai avut o idilă și în urmă cu 30 de ani, când Jon a întâlnit-o pentur prima dată pe Pamela la o petrecere organizată la conacul Playboy.

Cei doi au mai avut o relaţie în urmă cu 30 de ani, dar paşii li s-au întâlnit din nou în urmă cu câteva luni, când au hotărât să dea o nouă şansă poveştii lor. Sunt fete frumoase peste tot, aveam de unde alege, dar eu, de 35 de ani, o vreau doar pe ea', a spus Peter.

Starul din „ Baywatch' a fost căsătorită între anii 1995 şi 1998 cu rockerul Tommy Lee, cu care are doi fii. A urmat apoi mariajul cu cântăreţul Kid Rock care a început în 2006 şi s-a sfârşit în 2007.  Diva i-a spus de două ori Da!şi  jucătorului de poker Rick Salomon. Mult timp s-a crezut că fostul  iepuraș Playboy s-ar iubi în mare secret cu fondatorul Wikileaks, Julian Assange. Se pare că între-adevăr avea o relație secretă, dar cu Jon Peters.

Peters a mai  fost căsătorit cu actriţa Lesley Ann Warren,  producătorul de film, Mindy Peters,  producătoarea Christine Forsyth-Peters și Henrietta Zampitella. El a mai avut o relație de lungă durată și cu Barbra Streisand.

 

CItește și: