Pamela Anderson, îndrăgostită până peste urechi de un ”puști” de 30 de ani. Ce-a fost în stare să facă pentru el|FOTO

Pamela Anderson

Actrița Pamela Anderson, care ar putea fi fără probleme bunică la cei 50 de ani ai săi, s-a îndrăgostit lulea de un tinerel de 32 de ani, Adil Rami, un fotbalist. Deși s-au întâlnit prima oară anul trecut, în mai, vedeta deja face sacrificii pentru el.

Și nu mici. Pamela Anderson și-a lăsat copiii în Malibu, California, și ea s-a mutat împreună cu iubitul ei și câinele Zuzu, un Golden Retriever, în Franța. E drept, copiii săi nu mai sunt mici: Dylan are 20 de ani, iar Brandon, 21. Ei sunt cei care 'fac naveta' în prezent, în Europa, pentru a-și vedea mama.

Aceștia l-ar fi cunoscut deja pe iubitul mamei lor și sunt încântați de alegerea ei.

Cum Pamela nu are planuri de a se întoarce în SUA, casa sa din Malibu, cu piscină, saună și plajă privată, a fost închiriată contra sumei de 70.000 de dolari.

Pamela l-a întâlnit pe Adil Rami în Monaco, la cursele de Formula 1. Iubitul voluptoasei blonde s-a născut în Corsica, din părinți marocani.

Pamela Anderson Adil Rami

La sfârșitul anului trecut, fostul iepuraș Playboy a vorbit deschis despre relația sa, declarând presei: 'Am un partener foarte romantic. E teribil de gelos, dar am o viaţă interesantă şi sunt fericită în Europa”.

Anterior, Pamela ar fi avut o legătură cu fondatorul WikiLeaks, Julian Assange. Zvonuri despre relația lor au apărut încă din 2014.

Vezi și Pamela Anderson era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, însă astăzi este de nerecunoscut. Procedurile estetice i-au distrus chipul

Citește și: