Pamela Anderson a fost convinsă de mamă să pozeze goală. Uite ce argument decisiv i-a dat

Pamela Anderson a fost convinsa de mama sa pozeze goala

Nu e pentru nimeni vreun secret că Pamela Anderson a devenit celebră din momentul în care s-a dezbrăcat pentru revista pentru adulți Playboy. Însă Pamela Anderson a dezvăluit recent că a fost convinsă de mamă să pozeze goală.

În octombrie 1989, bomba sexy lăsa deoparte toate hainele și inhibițiile și poza pe coperta celei mai faimoase reviste destinate adulților. Însă nu aceasta a fost oprima reacție a Pamelei, pe atunci model.

'Prima mea reacție a fost <> și am vorbit cu mama și ea mi-a spus: <>'.

'Nu fusesem niciodată cu avionul, nu ieșisem niciodată din orășelul meu și eram speriată de moarte de el', a mai povestit Pamela Anderson, originară din micul oraș Ladysmith, British Columbia.

'Mi-am depășit multe frici dureroase, asta e sigur', își amintește vedeta ajunsă la 50 de ani.

'Playboy a fost universitatea mea'

Pamela Anderson nu a mers la facultate, însă susține că a învățat multe în vila Playboy, unde era 'iepuraș'. De altfel, îi e recunoscătoare răposatului Hugh Hefner, creatorul Playboy, mort anul trecut la 91 de ani, pentru educația pe care i-a dat-o în acea perioadă. 'Playboy a fost universitatea mea, întotdeauna spun asta. Am învățat multe.

Am întâlnit activiști și oameni minunați, am învățat despre artă', mai spune Pamela Anderson, menționând că tot meritul e al lui Hugh Hefner, care întotdeauna a încurajat femeile să se dezvolte.

După perioada Playboy, Pamela Anderson a găsit timp să devină și mamă, ea având doi copii, ambii făcuți cu rockerul Tommy Lee: Brandon, de 21 de ani, și Dylan, de 20.

Deși Pamela nu are decât cuvinte de bine la adresa copiilor ei, Brandon l-a pocnit recent pe tatăl său, o fotografie cu rana de la buză a rockerului făcând înconjurul Internetului. Întrebată legat de incident, Pamela a refuzat să se pronunțe, spunând că e doar treaba celor doi implicați.

Foto: Hepta

Vezi și Pamela Anderson, îndrăgostită până peste urechi de un 'puști' de 30 de ani. Ce-a fost în stare să facă pentru el|FOTO

Citește și: