Palatul Kensington este în alertă! Kate și Meghan, amenințate în mod direct! Așa ceva nu s-a mai întâmplat

Palatul Kensington este in alerta

Pe contul de Twitter al Palatului Kensington sunt postate toate noutățile ce privesc mai tinerii reprezentanți ai familiei regale britanice. Este urmărită pas cu pas activitatea prinților William și Harry și, respectiv, a soțiilor lor, Kate și Meghan.

Numai că cei care se ocupă de acest cont, fiind vorba despre o întreagă echipă, se confruntă cu o provocare pe care nu au anticipat-o. Sute de mii de mesaje rasiste sau denigratoare la adresa celor două femei sunt postate, iar membrii echipei care se ocupă de cont abia dacă fac față.

Chiar dacă sunt șterse, situația este una fără precedent, fiind postate inclusiv amenințări violente la adresa celor două femei.

Mai mult, internauții nu se limitează doar la a posta injurii și jigniri la adresa celor două, ci se amenință și între ei, pe tabere.

Prin urmare, o parte din presa britanică s-a solidarizat cu ele două, lansând un apel către internauți să renunțe la acest comportament care nu aduce nimănui nimic bun. Mai mult, chiar o parte dintre celebrități s-au alăturat acestui demers.

Între timp, foarte multe mesaje sunt șterse, blocate (cateva sute de mii numai în ultimul an), dar problema este departe de a fi rezolvată. Mai mult, ea poate chiar escalada, mai cu seamă că urmează să se nasă, în aprilie, copilul prințului Harry, care va avea și origini africane, din partea mamei lui.

Vezi și Panică în familia regală! Kate Middleton, în pericol! Ducesa de Cambridge a devenit ținta ISIS! Reacția serviciilor britanice: „Amenințarea este reală…'

Citește și: