Ingrediente:

  • 150 g şuncă
  • 250 g ciuperci proaspete
  • 100 g caşcaval
  • 4 ouă
  • 300 g făină
  • un plic praf de copt
  • 2 linguri muştar
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 1. Ciupercile se taie mărunt, şunca se taie
    cubuleţe şi caşcavalul cuburi.
    2. Se pune făina într-un vas, se face un
    gol la mijloc şi se pun ciupercile, şunca şi
    caşcavalul.
    3. Se pun ouăle bătute ca pentru omletă,
    praful de copt şi muştarul, se potriveşte de
    sare şi piper, se adaugă pătrunjelul tocat
    mărunt și se frământă.
    4. Se pune amestecul într-o formă unsă
    şi se coace 40 de minute. Se lasă să se
    răcească în vasul de copt.

    Sursa foto: Northfoto/Colorise