Pachețele cu pui

Pachețele cu pui

Pachețelele de pui se fac ușor dar arată ca un fel de mâncare sofisticat. Să spunem că sunt perfecte pentru o masă de duminică în familie!

Ingrediente

  • 4 felii piept de pui
  • 12 felii șuncă uscată
  • 4 linguri unt
  • 2 lingurițe busuioc uscat
  • 4 căței usturoi
  • sare
  • piper
  • 1. Într-un vas mai mic se amestecă busuiocul cu sarea, piperul, usturoiul și untul.
    2. Apoi, acest amestec se repartizează pe cele patru felii de carne de pui spălate și șterse de apă în prealabil.
    3. Pe masă se așază câte trei felii de șuncă cu marginile una peste alta și pe fiecare în parte se pune câte o felie de piept condimentat.
    4. Se rulează, se prinde cu scobitori sau se leagă cu ață de bucătărie și se dă la cuptor pentru 40 de minute.

    Sursa foto:Shuttestock