Pachețele cu brânză

Pachețele cu brânză

Atunci cand vine vorba despre aperitive rapide, gandul fuge spre un preparat cu foi de plăcintă. Foi de plăcintă, niște branză…și obții pachețele cu branză! Nu ai cum să dai greș cu un asemenea preparat!

Credit foto: Shutterstock

Ingrediente
● 4-5 foi placintă
● 400 g brânză feta
● 100 g cașcaval ras
● 2 ouă
● 150 g unt
● un praf de sare
● ulei

Preparare:
1. Se pune untul la topit, nu la
fiert si între timp se mărunțește
brânza cu o furculița.
2. La brânză se adaugă cașcavalul
ras, ouăle, se amestecă și se
adauga un praf de sare.
3. Se taie foile în cercuri și se
unge fiecare foaie cu unt topit.
4. Se pune o linguriță de umplu
tură, se pliază și se pune în
dispozitivul de plastic pentru col-
țunași. Se închide bine si apoi,
dupa ce toate pachețelele sunt preparate, se
prăjesc în baie de ulei fierbinte.

Loading...