(P) Trei stiluri de prins părul vara

(P) Trei stiluri de prins părul vara

Ca să faci față căldurii, ți-am pregătit trei stiluri fresh în care să-ți prinzi părul vara asta, plus niște premii asortate.

Când ai părul lung, căldurile de peste 30 de grade nu sunt chiar cea mai mare bucurie. Dacă-l porți desfăcut, te lupți cu disconfortul temperaturilor sau a șuvițelor de păr care se lipsesc de corp. Dacă-l ții doar prins, te plictisești repede de eterna coadă de cal. Iată trei stiluri de purtat părul vara, care te ajută să-și iubești iar părul în timp ce scapi de căldură.

Coc cu împletitură 

Pentru acest stil relaxat, portrivit și pentru o zi la serviciu, și pentru nunți, împletește-ți șuvițele laterale în cozi împletite lejer, apoi prinde totul într-un coc lejer la baza cefei. Prinde și câteva agrafe, să te asiguri că rezistă întreaga zi.

Coc cu eșarfă 

Clasicul coc în creștetul capului, în care ne prindem mereu părul când ne e cald sau nu avem timp de styling elaborat. Diferența e că-i dăm un twist colorat, care să alunge plictiseala, folosind o eșarfă pentru prindere. Partea bună e că te vei simți ca-n vacanță chiar dacă ești încă prinsă cu treabă în oraș. În plus, o nouă zi, o nouă eșarfă, n-ai cum să te plictisești.

Două cozi și o pălărie

Cel mai sănătos e să te protejezi de soare purtând pălărie oricând ieși în căldură. În cazul ăsta, ca să încerci ceva nou ecât clasicul păr desprins, prinde-ți părul în două cozi prinse lejer (în niciun caz strânse!). 

Dincolo de toate, cel mai important e să-i acorzi părului și mai multă atenție, mai ales vara, când soarele îl agresează. Hrănește-l intens și protejează-l. Noul Wash&Go Hydra Pure e aliatul tău de încredere. Alături de ei, am creat special pentru tine un concurs cu premii speciale: Wash&Go, aparate de styling Remington și un smartphone Samsung Galaxy S10. Intră pe pagina noastră de Facebook și câștigă-le.