O completare pentru ținuta sa, încălțămintea trebuie să complimenteze purtătoarea. Așadar te va interesa ce modele de incaltaminte femei sunt puse pe piedestal toamna aceasta. Ne îndreptăm atenția către brandul ANNA CORI, unde descoperim stiluri ce pun în valoare feminitatea, atrag privirile și sunt expresive.

Ghete și botine – clasice alegeri

Astfel de tipuri de încălțăminte sunt alegeri clasice pentru toamnă, însă nu trebuie să te rezumi la atât. Vei găsi la www.annacori.com o adevărată sursă de inspirație despre cum să îți pui în valoare și picioarele, respectiv botine și ghete ce impresionează. Preferate sunt aceleași tipare din piele naturală sau piele întoarsă, calitatea materialelor fiind un prim motiv pentru care sunt recomandate.

ANNA CORI propune la acest capitol simplitatea cu care poți surprinde; subtile detalii metalice, catarame sau fermoar evidențiat, elemente ce contribuie la partea de design. Linii simple, însă de efect, astfel de încălțăminte creează un mulaj al piciorului într-un mod atât de elegant și seducător, încât sunt preferate mai adesea acele cizme lungi sau botine peste gleznă.

Cizmele lungi și lucioase sunt un trend actual. Sunt mai ales alegeri optime pentru cele îndrăznețe și cu o personalitate puternică. Sunt preferate cele lăcuite sau într-o culoare electrizantă. Poți fi o prezență sofisticată, purtând o pereche de încălțăminte în tonuri diverse, mai ales că la ANNA CORI cromatica pantofilor, cizmelor și a oricăror tipuri de încălțăminte nu este una comună.

Iar într-un mix perfect între stilul comod și ceea ce ține de trendul cizmelor înalte, poți alege pe cele lungi ce trec de linia genunchiului, însă care nu au toc. O talpă groasă, robustă, dar confortabilă este tot ce îți trebuie pentru a te simți bine pe toată durata zilei.

Pantofii festivi

Chiar dacă este toamnă și sezonul este mai rece, nu renunțăm la pantofi. Aceștia sunt mereu necesari pentru a completa o ținută elegantă. Varianta clasică de stilettos este preferată oricând. Aceștia au vârful ascuțit, tocul înalt și subțire, accentuând mișcările feminine. În varianta din colecția actuală înseamnă culori electrizante, lucioase și spectaculoase. Astfel, aceștia devin apariții deosebite și originale.

La polul opus rămân mereu o alegere pantofii clasici, simpli, colorați, însă de o textură mată. Aceștia pot avea o alură sobră, mai ales când sunt aleși în variante clasice de negru spre exemplu. În variantele de culori moderne, de fuxia sau intensul galben, astfel de pantofi sunt o declarație de stil și emană energie, exuberanță și animă orice ținută.

Nude-ul, mereu la modă

Din punct de vedere cromatic se remarcă anumite tonuri ce nu își pierd din popularitate. Merită amintit aici negrul, clasica variantă ce se potrivește cu orice ținută. Iar în colecția de la ANNA CORI predomină negrul. Însă nici nude-ul nu este de ignorat. Acesta are o subtilitate ce permite integrarea în orice ținută, este elegant, este potrivit oricărei femei.

Notă finală

În fiecare sezon orice femeie se va orienta după trendurile ce se setează, încercând să adopte pentru stilul său variante potrivite din această listă. În materie de încălțăminte se poartă așadar tonuri potolite dar și opusul acestora, tonurile vii și intreresante. Există varietate, însă să nu uităm că toamna nu o definim doar în maro și negru.

ANNA CORI propune cizmele lungi, detaliile metalice și accent pe linii. Mai mult ca oricând există și influențe masculine la pantofii casual spre exemplu, există varietate și design ce impresionează mai întâi de toate prin simplitate. Despre calitate și confort termic nici nu se pune problema în condițiile în care brandul este deja unul vestit pentru faptul că oferă publicului încălțăminte din piele naturală, bine aleasă și atent lucrată.

Într-o îmbinare perfectă între ce înseamnă nevoia, confortul și tiparul de încălțăminte pentru sezonul rece, cu stil și accente pe detalii, încălțămintea pentru toamna aceasta, de la ANNA CORI, se identifică cu perfecțiunea spre care râvnește orice femeie.