(P) Rujul nude- naturalețea este în vogă!

(P) Rujul nude- naturalețea este în vogă!

  Cel mai înalt grad de frumuseţe rezidă în naturaleţe, iar zâmbetul constituie un machiaj nobil. Frumusețea naturală nu-și va pierde niciodată din farmec, de aceea menținerea și accentuarea ei rămâne un lucru primordial în crearea unui make-up echilibrat.

     Cu toții adorăm nuanțele intense, dar trebuie să recunoaștem că un ruj nude cremos, cu câteva tonuri mai închise decât culoarea naturală a buzelor asigură un efect irezistibil.

     Rujul nude rămâne în topul tendințelor, datorită versatilității și capacității sale de a completa orice imagine. Nuanțele pastelate sunt potrivite atât pentru persoanele ce posedă un subton deschis al pielii, cât și pentru cele cu tenul bronzat. Subtilitatea acestuia echilibrează machiajele de seară și le completează pe cele de zi.

     Rujurile nude cuprind o varietate largă de subtonuri. Inedita paletă valorifică atât nuanțele de roz și bej, cât și cele cu accente de maroniu, mov sau corai. Cromatica discretă variază de la tonurile deschise, până la ce închise, iar textura rujurilor este diversă- acestea pot fi mate, satinate sau lucioase Alegerea potrivită a unui ruj nude reprezintă mereu o provocare, luând în considerare faptul că un subton greșit te poate pune în anonimat, promovând o imagine palidă și lipsită de expresivitate.

     Nuanțele de roz pudrat sau roșu corai sunt potrivite pentru femeile care posedă un subton deschis al tenului. Acestea asigură un aspect luminos și conferă buzelor un volum vizual suplimentar. Iar persoanele cu un ten închis pot aplica toată gama de rujuri nude, începând de la cele cu reflecții corai și terminând cu cele oranj.

      Dacă este selectat în conformitate cu subtonul pielii, nuanța ochilor, culoarea naturală a buzelor și a părului, rujul nude îți garantează o imagine desăvârșită.

Mod de aplicare a rujului nude

  • Este foarte important să-ți exfoliezi buzele înainte de a aplica rujul, ținând cont de faptul că rujurile în nuanțe neutre au tendința să accentueze zonele uscate ale buzelor.
  • Dacă culoarea buzelor tale posedă o nuanță intens pigmentată atunci este recomandat să neutralizezi intensitatea acesteia prin aplicarea unui strat subțire de fond de ten, pentru a valorifica culoarea rujului.
  • Alege un ruj nude cu cel puțin un subton mai închis decât nuanța naturală a buzelor, pentru a evita un aspect lipsit de expresivitate.
  • Poți încerca să aplici rujul și apoi să modelezi discret conturul cu un creion, pentru ca buzele tale să capete un aspect senzual.

Promovează naturalețea prin aplicarea unui ruj nude elegant https://makeup.ro/categorys/23444/  și valorifică-ți individualitatea.