(P) Personajele din Hotel Transilvania 3 își dau întâlnire la Noriel!

(P) Personajele din Hotel Transilvania 3 își dau întâlnire la Noriel!

Decenii întregi ne-am aflat în atenția lumii pentru poveștile cu vampiri plasate în Transilvania. Poate unii n-au fost de acord cu felul în care un roman de ficțiune și-a pus amprenta asupra imaginii țării noastre, în schimb el a atras aici mii de turiști dornici să-l zărească măcar pe vestitul conte Dracula. Așa că nu are de ce să ne mire cât sunt de curioși copiii noștri, mai ales fetițele, în legătură cu astfel de creaturi magice. Iar după apariția filmului de desene animate Hotel Transilvania 3, abia lansat în cinematografe, interesul celor mici a crescut semnificativ, așa că programează-ți cât mai curând o vizită în magazinele sau pe noriel.ro.

Aici o poți găsi pe păpușa Mavis în două variante – mireasă sau liliac, plușuri cu diferite personaje (Mavis, Wendy, Hank, Lupo), figurine cu seturi tematice, seturi de 4 personaje (Mavis, Drac, Johnny și Dennis) sau mini figurine.

Pe fetițe le vor încânta seturile tematice pentru că le permit să reintre în atmosfera din film și să adauge elemente noi poveștii, fiecare după imaginație. Setul Camera de hotel a lui Mavis  include figurina Mavis în pijamale, mobilier pentru dormitor, pat în formă de sicriu, plantă carnivoră, cușcă de tarantule și chei, iar cel numit Cafeneaua lui Mavis conține figurina Mavis (articulată) îmbrăcată în costum de chelneriță, cărucior alimentar, tort diavol, masă, 2 scaune, tavă cu înghețată, cheie. Aceste seturi costă 129.99 lei fiecare și sunt destinate copiilor cu vârsta între 5 și 12 ani.

Și băieții se vor identifica, probabil, cu personajele din filmul Hotel Transilvania 3 și vor îndrăgi figurinele care le reprezintă. Își vor dori să intre în această lume plină de mister și aventuri, cu apariții neașteptate și creaturi unice, și vor căuta să își creeze singuri povești înspăimântătoare și distractive în același timp.

Așadar, dacă vrei să faci o incursiune în lumea magică a simpaticilor monștrii, te așteptăm la Noriel!

Loading...