(P) Perna potrivită pentru un somn mai bun

(P) Perna potrivită pentru un somn mai bun

Cine nu știe cât de rău se simte după o noapte de nesomn! Odihna pe timpul nopții este esențială pentru organism, indiferent de vârstă, așa că dacă te-ai săturat să te trezești dimineața mai obosit/ă decât atunci când te-ai culcat, atunci ar trebui să iei în calcul o schimbare în viața ta. Cea vinovată de disconfort poate fi chiar perna ta, la care ar trebui să renunți în favoarea alteia, dar nu oricum, ci după o bună documentare!

Dacă perna pe care o folosești în prezent e mai veche de doi ani, ar fi cazul să renunți la ea și să-ți achiziționezi o pernă nouă, de calitate, care să-ți asigure un plus de confort pe timpul nopții. Știai însă că poziția în care obișnuiești să dormi îți poate fi de un real ajutor atunci când vrei să alegi un anumit tip de pernă? 

Alege-ți perna după poziția de somn!

Dacă obișnuiești să dormi pe spate…

…ai nevoie de o pernă mai subțire, astfel încât capul să nu fie prea ridicat față de restul corpului. Foarte bună este o pernă anatomică, în cazul tău, deoarece își modifică forma în funcție de poziția corpului și îți va fi de un real folos. Poți alege perna Tonino Lamborghini de la Magniflex, care este o pernă de lux cu 100% spumă cu memorie și Tehnologie Airyform®. Această pernă oferă o ventilație și o circulație a aerului excelente. În plus, beneficiază și de tratamentul antibacterian al textilelor, iar materialul textil de lux este semnat de designerul Tonino Lamborghini.

 Dacă dormi pe o parte…

…ai nevoie de o pernă mai fermă, înaltă, care să umple distanța dintre ureche și partea exterioară a umărului. Pentru această poziție, perna trebuie să mențină capul și gâtul la același nivel cu trunchiul. Perna ortopedică este foarte bună în acest sens, așa că optează pentru un astfel de produs. Poți încerca ofertele de la Magniflex și să alegi perna Abbraccio, care este o pernă din spumă cu memorie 100%. Spuma cu memorie oferă suport și confort gâtului și umerilor. În plus, tehnologia Airyform permite o prospețime constantă.

 Dacă dormi pe burtă…

…ai nevoie de o pernă foarte moale, nicidecum de una dură. Perna ta trebuie să fie subțire și fabricată dintr-o compoziție moale. Persoanele care dorm pe burtă, uneori nici nu au nevoie de o pernă, însă pentru un somn de calitate, trebuie să opteze pentru o saltea premium, care să le ofere confortul necesar. Saltelele Magniflex, producător de top pe piața europeană a saltelelor, sunt fabricate în Toscana, Italia, folosind materiale naturale și de înaltă calitate, după cele mai noi tendințe și tehnologii.