(P) Părul tău vrea cocos. Cum să te bucuri și tu de beneficiile fructului-minune

(P) Părul tău vrea cocos. Cum să te bucuri și tu de beneficiile fructului-minune

Nuca de cocos e unul dintre cele mai apreciate fructe folosite în îngrijirea corpului. Și pe bună dreptate. Pulpa sa e bogată în vitamine, minerale și alte componente care păstrează pielea sau părul sănătoase, într-o formă ideală. Descoperă care sunt beneficiile produselor cu cocos și cum să profiți din plin de ele.

Cocosul e unul dintre cele mai sănătoase ingrediente naturale folosite în îngrijirea părului. Unele efecte se văd imediat – strălucirea și netezirea firelor de păr – , iar altele sunt pe termen lung, cum e stimularea creșterii părului sau prevenirea ruperii firelor de păr, inclusiv vârfurile înspicate.

Hrănește din interior

Cocosul ajută la reținerea umidității în interiorul firului de păr. Tu vei observa asta prin părul hidratat, mătăsos și puternic. Mai mult, cocosul ajută și la protejarea firului de păr de căldură, un aspect care te va interesa mai ales dacă folosești aparate de uscare sau styling a părului. 

Așadar, folosind un șampon și un balsam pe bază de cocos, cum e noul Wash&Go Hydra Pure cu apă de cocos, îi oferi părului o extra-protecție, pe lângă hrănirea intensă de care are nevoie.

Proteine și vitamine din belșug

Pulpa nucii de cocos, dar și apa de cocos, sunt foarte bogate în antioxidanți precum vitaminele C și E, dar și vitaminele B (B-1, B-3, B-5 și B-6). Folosind produse pe bază de cocos, îi oferim părului nutrienții de care are nevoie pentru a fi sănătos, puternic și hrănit în profunzime. Mai mult, o să scapi de părul uscat, care e greu de aranjat și, cel mai important, e un semn al părului care suferă.

Încetinește căderea părului

Cocosul e un aliat perfect și în oprirea căderii părului. Prin faptul că întărește firul de păr în profunzimea sa (straturile de cuticulele din care e format), cocosul blochează substanțele dăunătoare și chiar apa să pătrundă în interiorul firului de păr cauzând astfel ruperea firelor. Așadar, folosind produse un șampon și balsam cu cocos, înarmăm firul de păr cu o armură care-l protejează de rupere, care se manifestă prin căderea excesivă a părului sau fire despicate.

Alături de Wash&Go, ți-am pregătit un concurs cu pentru premii din belșug – produse Wash&Go, aparate de styling Remington și un smartphone Samsung Galaxy S10. Intră pe pagina noastră de Facebook și câștigă-le.

Concurs –> https://bit.ly/2Jkbxbb