Este un moment prielnic pentru o sesiune de shopping. Dacă vara, rochiile erau vedetele șifonierului, în anotimurile răcoroase, piesa de rezistență este reprezentată de pantaloni. De când Coco Chanel a revoluționat moda și a lansat pantalonii în trendurile feminine, aceștia sunt articolele vestimentare ce domină topul preferințelor. 

Pantalonii sunt versatili, comozi, iar varietatea stilurilor de croi îi face ideali pentru orice ținută adoptată. Odată cu venirea toamnei, aceștia dețin autoritatea. Texturile diferite și nuanțele îi fac potriviți însă, pentru orice sezon. 

În trecut, femeilor din Franța le era interzis să poarte aceste articole vestimentare. Pantalonii erau destinați bărbaților, dar acest lucru nu le-a împiedicat pe reprezentantele sexului frumos să lupte pentru acest drept. Astăzi, colecțiile de pantaloni surprind publicul feminin prin accentele moderne care se îmbină cu confortul. 

În ceea ce privește alegerile, acestea înclină spre brand-uri consacrate care s-au făcut recunoscute pe această piață. Un punct de reper pentru cele interesate de articole vestimentare ce sunt dominate de calitatea diverselor brand-uri este Boutique Mall. Aici se regăsesc articole ale liniilor vestimentare Calvin Klein, Versace, Moschino, Prada și altele. 

Întocmai pentru ca articolele din catalog să fie accesibile publicului larg, magazinul online se regăsește pe www.b-mall.ro. Revenind la pantaloni de damă, în cele ce urmează vor fi prezentate câteva tipuri de croi ce se află la ora actuală în tendințe.

Pantalonii Cropped

Acești pantaloni sunt trei sferturi și sunt apreciați pentru redarea aspectului feminin. Asortați cu o pereche de pantofi cu toc sau balerini oferă un look cool, indiferent de sezon.

Există o multitudine de modele de astfel de pantaloni și fiecare este potrivită pentru toate tipurile de siluete. Din această categorie, se evidențiază croiul țigaretă, conici sau cei bufanți, harem. Pentru pantalonii cropped harem este recomandată acordarea unui plus de atenție pentru a nu risca o apariție exagerată. 

Tot din această categorie fac parte și pantalonii drepți. Un artificiu de stil constă în suflecarea bazei și asortarea cu tocuri kitten. 

Pantalonii clasici cu dungă

Sunt ideali pentru a asigura un look office. Se pretează așadar în activitățile formale și semiformale. Diversitatea este uimitoare. Creativitatea designeri-lor vestimentari ce vizează articole precum pantaloni dama aduc la viață forme apropiate de picior sau dimpotrivă acele modele ce pot fi confundate cu o fustă. În ceea ce privește talia, aceștia pot fi cu talie joasă, înaltă sau clasică. 

Ca o mențiune demnă de luat în considerare constă în faptul că acești pantaloni necesită o atenție deosebită când vine vorba de curățare. Pentru ca aspectul să fie păstrat trebuie curățați și călcați în centre specializate în acest sens. 

Calitatea Moschino – Pantaloni Black Palazzo Diagonal Fabric Trousers

Un model vedetă de pe www.b-mall.ro sunt pantalonii Black Palazzo care fac parte din colecția Moschino. În e-shop-ul Boutique Mall există o categorie variată ce aparține brand-ului Moschino. Modelul de pantaloni damă Black Palazzo Diagonal Fabric Trousers se regăsește la un preț echilibrat.

În gama de pantaloni damă Moschino se încadrează o paletă variată de culori, prin urmare se pot plia pe orice ținută office. În aceeași ordine de idei, în magazinul online specificat sunt disponibile și alte articole asemănătoare brand-ului Moschino. 

Experiența și calitatea au adus succesul acestui brand, preferat chiar și în rândul vedetelor de la Hollywood. 

În ceea ce privește livrarea comenzilor și condițiile de plată, cei de la Boutique Mall sunt recunoscuți pentru promptitudine. Transportul este gratuit în baza unei anumite sume îndeplinite de comandă. Acest detaliu se poate vizualiza pe www.b-mall.ro. Mai mult decât atât, operatorii magazinului oferă recomandări și informații suplimentare publicului interesat. 

Doritoarele care își doresc să schimbe ceva din garderoba odată cu venirea toamnei, catalogul B-Mall se bucură de varietatea produselor. Îndiferent de model, caliteatea brand-urilor își spune cuvantul, iar acest aspect este dovedit de anii de experiență în producerea și furnizarea articolelor vestimentare.