(P) Nu rata vara aceasta – sandale chic din piele naturala in tendinte

(P) Nu rata vara aceasta – sandale chic din piele naturala in tendinte

Vara se poartă sandale și încălțăminte cu cât mai multe decupaje, pentru mai mult confort. Când temperaturile încing atmosfera tot ce îți poți dori este să nu resimți acea căldură moleșitoare. Ori încălțămintea joacă un rol important aici, pe care nu are rost să îl negi. Când nu te simți bine cu ceea ce porți, asta se vede și la exterior, îți fură din farmec și te face să nu poți să te bucuri de momentele vieții.

Nu te rezuma la încălțăminte de orice fel și îndreaptă-ți atenția către calitatea pe care trebuie și meriți să o ai. De aceea, bigiottos.com poate fi un răspuns potrivit ție.

Sandale din piele

Dacă de la sezon la sezon se impun alte și alte trenduri ce este totuși o certitudine se raportează la calitate. Astfel, indiferent ce tip de sandale dama alegi, fii sigură că sunt 100% din piele naturală. Acest material îți va oferi stabilitate, rezistență, flexibilitate totodată. Aceasta este baza alegerilor tale. Iată și ce tipuri de sandale, din punct de vedere al designului, poți alege de la Bigiottos.

Sandale argintii, cu închidere la gleznă – acestea sunt mai degrabă o opțiune perfectă pentru cele care își doresc să simtă mișcările piciorului în cel mai sigur mod. Baretele frontale sunt un joc de linii ce aduc în prim plan eleganţa unui model interesant. Se completează cu inserție de culoare, cu argintiul impresionant, iar închiderea în fermoar la partea din spate este o completare în aceeaşi măsură de interesantă.

Sandalele aurii – pentru că la fel de prețios este faptul că această paletă cromatică se aseamănă cu strălucirea verii îți vei dori cu siguranță și varianta de auriu. Un tipar adorabil are în vedere talpa înaltă, barete simple și una de susținere în partea din spate. Talpa este moale și te face să te simți confortabil, arătând bine în același timp.

Sandalele cu platformă – nu ai cum să le omiți nici pe acestea, dat fiind că îți permit practic să combini diverse concepte, de la ceea ce ține de purtarea de tocuri, de talpă înaltă, și până la stilul practic. Trebuie să știi că platformele sunt înalte, însă ușor de purtat căci sunt ușoare. Ca design, acestea dispun de broderie pe partea de talpă, expusă lateral, cu motiv floral. Baretele sunt argintii și strălucitoare, cu închidere la partea de gleznă.

Sandale cu barete minimaliste – un alt concept la fel de interesant se referă la stilul celor cu barete bleu, azurii. Prezintă un design minimalist, cu bareta între degete, închidere la gleznă. Sunt preferate mai ales pentru că permit mai multă libertate de mișcare și pentru că expun mai mult piciorul.

Sandale elegante

Indiferent de ocazie există mereu o tendință, aceea de a căuta un stil mai elegant. Orice femeie simte la un moment dat să adopte un astfel de look. Pentru încălțăminte potrivită acestui cadru la Bigiottos vei găsi acea pereche cu textură din piele de șarpe. Este un model ce îți permite să combini articolele vestimentare în varii moduri. Elementele aurii, pielea naturală, cu baretele bine definite și talpa joasă pot fi un bun motiv să porți o rochie sau să fii o apariție rebelă.

Motivul floral poate fi de asemenea o opțiune, iar în acest sens vei descoperi că stilul lucios, argintiu, se potrivește perfect acestui cadru. Vei găsi numeroase alte tipare cu motiv floral ce întregesc colecția de sandale de damă de la Bigiottos. Sunt un design potrivit mai ales pentru că exprimă feminitate și rafinament și pot fi chiar însăși emblema eleganței purtătoarei.

Se poate distinge faptul că tonurile aprinse nu sunt neapărat o opțiune. Sunt mai degrabă preferate culorile potolite, dar chic, albul, negrul, tonuri de argintiu și auriu. Aparte de acestea sunt culori calde ce se potrivesc contextului de vară. În orice caz, ai șansa să le integrezi ușor în orice ținută.

Bigiottos a fost mereu un nume de reper pentru femeile cu stil. În materie de încălțăminte vor dori să exprime mai mult decât necesarul unor pantofi sau sandale care să le ofere confort. În orice variantă le vor alege pot fi sigure că va fi vorba despre opțiuni dintre cele care le vor face remarcate, fără doar și poate.

Loading...