Pantalonii sunt în mod definitoriu piese de bază în ținutele de toamnă și de asta este conștiență orice reprezentantă feminină. Mathilde.ro – magazin online dedicat femeilor, a sesizat nevoia acestora de a alcătui ținute de senzație, care să le completeze și nevoia de confort totodată. Astfel au dat naștere unor noi concepte ce vizează pantaloni sub design-uri și stiluri dintre cele mai interesante.

Mathilde reprezintă demonstrația că moda pantalonilor din toamna lui 2018 a schimbat strategia în alcătuirea ținutelor, raportându-se de această dată la culori, lățime și lungime, în caracteristici distincte față de cele cu care publicul era obișnuit. Mai departe colecțiile pe care le propune vizează modele noi de pantaloni dama pentru aceasta toamna, cu siguranță sub design-uri de nerefuzat.

Pantaloni în tendințe și ce caracteristici dictează trendurile în această toamnă

Nu se mai pune un atât de mare accent pe ideea ce viza blugi negri, respectiv cu talia înaltă. Acum se promovează mai mult cei care prezintă o lățime mai puțin poate caracteristică stilului clasic, fiind preferat stilul vintage. Se dorește a exprima o feminitate pură, fără a distrage însă atenția de la trăsăturile frumoase ale chipului sau ale siluetei. Trebuie să existe mereu un echilibru în această privință, deci alegerea pantalonilor trebuie să fie raportată și la partea superioară ce completează un outfit.

Rămân o alegere inspirată pantalonii negri, însă cei reinventați. Ce înseamnă asta? Clasicul este înlocuit cu modele care transpun stilul vestimentar într-o cu totul altă sferă. Atrag atenția materialele de calitate de tipul celor bielastice, respectiv din stofă cu dungi.

De altfel, sunt o recomandare opțiunile propuse pe Mathilde.ro, care se referă la croiuri deosebite prin stil, transpuse în design-uri neașteptat de atrăgătoare. Spre exemplu, cele care doresc să asigure protecția corespunzătoare împotriva temperaturilor scăzute din zilele reci de toamnă se pot orienta spre o pereche de pantaloni cu fustă petrecută confecționați din stofă de înaltă calitate – un concept deosebit și totodată o soluție pentru a alcătui outfit-uri de invidiat.

Pentru cele care doresc să se exprime prin alte culori, din cele specifice anotimpului ploios, se pot orienta după modelele definite de nuanțe complexe de maro, dar și tonuri pământii vaste. În acest sens, tot pe site-ul menționat se găsesc unele dintre cele mai populare modele noi de pantaloni damă pentru toamna aceasta.

Și în acest an sunt incluse în ținute detaliile din broderie, de preferat în linii minimaliste. Pentru ca efectul asupra piesei de îmbrăcăminte să fie sesizabil, se mizează pe culori din cele recomandate pentru îmbrăcămintea de toamnă. Poate fi vorba astfel despre un roșu cărămiziu, un gri elegant, maro și diverse tonuri nude, pastelate ce transmit senzația de căldură, de confort.

Dacă intenția este de a duce ținuta la un cu totul alt nivel de eleganță, atunci interesul designerului Mathilde este de a miza pe materialul din jerseu. În acest sens, modelul propus pe site, alcătuit din pantaloni și completare pentru partea de sus, prezintă o textură sidefie și este definit de un roz somon peliculizat, de excepție.

Constituie o alegere inspirată pentru cele aflate în căutarea confortului, asigurând în același timp și lejeritate deplină în mișcări. Asta se datorează în mare parte croiului ușor conic specific. Prezintă plusul că în zona taliei materialul este elasticizat, dar se poate regla după necesitate cu ajutorul șiretului pe care îl are în dotare.

Nu în ultimul rând, alcătuiesc un trend memorabil pantalonii evazați, în culori aprinse, dar echilibrate. Ce poate fi mai de efect decât combinația inspirată între galben și un verde închis – astfel de jocuri de contrast reprezintă o reală atracție pentru cele pasionate de realizarea unor outfit-uri remarcabile. Pentru că acestea sunt și cerințele publicului, designerul Mathilde au bifat și o asemenea posibilitate, astfel că cele dornice să aducă un plus de culoare în orice decor se pot orienta după astfel de modele de pantaloni, potrivite atât pentru ținutele de zi, cât și pentru cele de seară.

Bineînțeles că surprizele nu se limitează la cele menționate. Pe Mathilde.ro descoperi alte modele interesante de pantaloni damă pentru ținutele de toamnă.