Cu toate acestea, exista si categoria care include femeile care, indiferent de tendinte, prefera genele lungi – astfel de femei constientizeaza ca o privire seducatoare merita investitia in extensii gene fir cu fir si se bucura de inovatiile din industria beauty fara sa stea prea mult pe ganduri.

Avantajele de care se poate bucura o femeie care poarta extensii gene fir cu fir

  1. Gene lungi pentru timp indelungat si o privire ravasitoare

Dincolo de faptul ca aplicarea unor extensii gene fir cu fir (detalii aici) coincide cu obtinerea unei priviri seducatoare, procedura reprezinta si cea mai recenta tendinta in domeniul frumusetii. La momentul actual nu se poate vorbi despre un alt procedeu care sa poata duce la obtinerea unor gene lungi, desavarsite si nici despre un rimel sau un alt produs pentru make-up care sa poata rivaliza prin rezultat cu extensiile genelor fir cu fir.

  1. Procedura de extensii gene inlocuieste cu succes machiajul zilnic

Specialistii din domeniul beauty raspund cu prioritate nevoilor pe care femeile le au. In aceeasi idee au aparut si extensiile de gene. Pe langa faptul ca au o contributie majora asupra unei frumuseti durabile, aplicarea acestora duce la obtinerea unui timp pretios, petrecut altfel decat in fata oglinzii pentru machiaj. Frumusetea naturala a oricarei femei va castiga plus valoare prin bogatia genelor, mai mult de atat, genele aplicate pot sa corecteze chiar si mici defecte pe care forma ochiului le poate avea.

  1. Procedura sigura pentru sanatatea ochilor

Avand in vedere ca se aplica doar pe gene mature si la o distanta de cel putin un milimetru de baza firului natural de par, extensiile de gene nu vor incomoda nici ochiul si nici privirea, mai mult, sunt facil de purtat. Pot fi alese in functie de preferinte, cu lungimi de 7-16 mm. De regula, femeile care le poarta ajung sa uite de machiajul zilnic, bucurandu-se de gene lungi si bogate timp de saptamani la rand.

  1. Preturi accesibile

Procedura se bucura de succes la nivel mondial, numarul femeilor care isi doresc sa beneficieze de avantajele sale fiind continuu in crestere. Faptul ca saloanele de beauty romanesti au inclus aceasta tehnica intre procedurile zilnice, nu poate fi decat pe placul multor femei care se pot bucura inclusiv de preturi mai mici decat daca ar opta pentru o astfel de procedura intr-un oras european – de exemplu, chiar si o simpla cautare pe Internet poate demonstra ca procedura de extensii gene in Romania costa mai putin in comparatie cu aceeasi tehnica de extensii gene la Paris.

Alte aspecte util de cunoscut

In ceea ce priveste ingrijirea extensiilor de gene fir cu fir, RoxanaDumitru.Ro le sfatuieste pe cele care le poarta sa o realizeze la 3-4 saptamani, timpul necesar fiind stabilit in functie de cum au fost pastrate. Acelasi specialist isi sfatuieste clientele ca dupa ce poarta in mod continuu, 6-8 luni extensii gene, sa faca o pauza pentru a se permite ca genele naturale sa regenereze.

Concluzionand, prin aplicarea extensiilor de gene, machiajul zilnic nu mai reprezinta o necesitate stringenta, nu se mai utilizeaza clasicul rimel, ochii vor fi in mod continuu bine conturati si bine definiti. Pentru ca toate aceste avantaje sa fie posibile este necesar ca tehnica sa fie realizata de catre un specialist, pentru a se elimina riscul de a cadea, de a nu produce iritatii si pentru a nu afecta genele naturale.