Obiecte de papetărie

Este adevărat că de cele mai multe ori vă trimiteţi mesaje electronice. Indiferent că este pasionată sau nu de caligrafie, un instrument de scris este util în multe situații. Un creion, un pix sau un stilou pot fi purtate cu uşurinţă în poşetă sau lăsate la îndemână în maşină. Iar ca să fie unic, îl poţi personaliza. Piaţa de profil îţi oferă o mulţime de soluţii, pentru orice stil și buget. Un stilou cu peniţă din metal preţios şi înveliş din lemn, accesorizat cu pietre preţioase şi inscripţionat cu iniţiale, numele prietenei tale sau orice alt mesaj se transformă într-o veritabilă bijuterie. Dacă alegi să oferi un pix, îi poţi alătura o agendă personalizată, cu copertă din carton, lemn sau piele şi un mesaj de recunoştinţă pentru prietenia voastră.

Căni personalizate

Cumpără două căni, personalizează-le, opreşte una pentru tine şi pe cealaltă oferă-o prietenei tale. Astfel, oriunde v-ați afla, când beţi cafeaua veţi fi împreună în gând. Mesajul, imaginile şi culorile pe care le alegi sunt la dispoziţia imaginaţiei tale. Poate fi o amintire plăcută, un vers din melodia voastră preferată, un citat dintr-o carte sau o replică din serialul care v-a ţinut nopţi întregi în faţa ecranului. Acasă sau la birou, te va vedea tot timpul dincolo de imaginea cănii preferate primite în dar.

Paiete reversibile

Paietele reversibile pot ascunde mesajul tău pe o pernă sau în orice obiect vestimentar. Sunt strălucitoare, disponibile în orice culoare şi amuzante datorită descoperirii imaginii sau cuvintelor prin perierea inversă a paietelor. În funcţie de obiectul ales, vei şti cum să-l personalizezi. Pentru un tricou, alege un moto care o caracterizează. Perna de canapea poate avea reprodusă o fotografie în care sunteţi împreună sau un loc de care vă leagă multe amintiri.

Bijuterii

Este prietena ta cea mai bună şi ştii ce bijuterii îi plac. Inele, brăţări, cercei, lanţuri sau pandantive – orice ai alege poate fi personalizat la vedere sau cu mesaj ascuns. Indiferent de materialul din care sunt confecţionate, gestul tău va fi apreciat. Cu cât este mai preţios, cu atât va fi mai durabil şi le va vorbi urmaşilor voştri, peste ani, de prietenia ce v-a legat. De cele mai multe ori, mesajul contează. Aşadar, caută să rezumi în doar câteva cuvinte esenţa relaţiei voastre.

Accesorii din piele

Portofelul şi geanta nu sunt niciodată suficient de încăpătoare. Brelocul de chei se risipește prin toată încăperea, iar telefonul şi tableta se fac zob când ajung accidental pe gresie. Poţi rezolva oricare dintre incidentele de mai sus dacă alegi să confecţionezi un obiect din piele pentru prietena ta. Marochinăria este o artă în sine, iar rezultatele ei sunt adevărate declaraţii de dragoste. Din fericire, toate se pot personaliza, pentru a rămâne o amintire unică.

Nu trebuie să aştepţi o sărbătoare tradiţională, o zi de naştere sau onomastică pentru a-i oferi prietenei tale un cadou. Cel mai simplu obiect oferit din inimă, cu un mesaj de suflet, va fi preţuit la adevărata valoare.