(P) Ia cu tine la școală cu radiere create de tine

(P) Ia cu tine la școală cu radiere create de tine

Dacă îți plac lucrurile personalizate, create cu mâinile tale sau cu forme neobișnuite, am o veste bună pentru tine! Cel mai nou brand lansat în portofoliul Noriel, Studioul de radiere, cuprinde 5 seturi cu ajutorul cărora îți poți face propriile gume de șters, cu forme de ciocolată, fructe, animăluțe, înghețată sau prăjituri. Este foarte simplu! Mai întâi alegi tema preferată, apoi modelul care te inspiră cel mai mult, separi bucățile de materiale în culorile potrivite. După ce pulverizezi cu apă formele, le umpli cu materiale alese, suprapui formele presându-le bine, apoi le separi și scoți figurina tridimensională obținută. În acest moment ai nevoie de ajutorul unui adult pentru a pune figurina în cuptor timp de 10 minute. După ce s-a răcit, radiera este gata de folosit. De acum încolo, îți va fi mult mai ușor să corectezi urmele de creion.

Tuturor ni se întâmplă să mai greșim, așa că nu este o tragedie dacă la desen ai trasat o linie strâmbă sau la scris ai încurcat o literă. Important este ca întotdeauna să ai în preajmă o radieră bună, cu care să poți corecta imediat. Iar dacă ai una creată chiar de tine, operațiunea îți va părea chiar plăcută.

Culorile materialelor și formele conținute de seturile Studioul de radiere sunt atât de frumoase, încât după prima serie de gume de șters create, abia vei aștepta să faci altele, să le arăți colegilor și prietenilor, să le colecționezi. Dacă nu ai văzut reclama TV, vino să te convingi în magazinele Noriel sau pe site-ul www.noriel.ro.

Aceste seturi se adresează copiilor cu vârsta peste 8 ani și includ toate materialele și instrumentele necesare, de la material de gumă de șters modelabil, diverse culori, la forme de plastic pentru modelare, flacon cu pulverizator, bețișor de modelat, cutiuță de expunere și manual de instrucțiuni.