Podoaba capilară este cu siguranță mândria unei femei, însă nu toate se bucură de înzestrare suficientă ca lungime sau volum de la mama natură. Vestea bună este că inclusiv asemenea provocări pot fi depășite, întrucât există pe piață soluții diverse în acest sens. Este vorba despre extensii de par care pot ajuta orice reprezentantă feminină să obțină un look de invidiat, un păr cu un volum și o lungime care să fie pe măsura așteptărilor. Belher este un magazin specializat care pune la dispoziția celor interesate extensii, peruci, cozi de păr dar și trese care pot fi din păr natural sau sintetic.

Cum opțiunile ce țin de extensii de păr sunt foarte diverse, atât din punct de vedere al modului de aplicare, cât și al tipului de păr (natural sau sintetic), este nevoie de câteva lămuriri pentru ca cele interesate să fie pe deplin informate înainte de a face o alegere. Specialiștii de la Belher oferă astfel câteva răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări legate de extensii, de aplicarea și chiar îngrijirea lor.

  • Extensiile de păr pot fi purtate de către oricine?

În general răspunsul în acest caz este unul afirmativ. Părerea unui specialist va fi desigur necesară, întrucât extensiile nu pot fi montate dacă părul natural nu este suficient de sănătos.

Dacă a fost eliminat din ecuație acest aspect, orice femeie se poate bucura de extensiile care o pot ajuta să obțină aspectul dorit – un păr cu volum sau de o lungime de care de altfel posesoarea nu s-ar fi putut bucura, nefiind înzestrată suficient din acest punct de vedere de mama natură.

  • Există vreun risc cu privire la sănătatea părului natural dacă se poartă extensii?

Unele voci spun că extensiile pot să dăuneze părului natural, însă acest lucru este doar în parte adevărat. Extensiile pot să afecteze părul natural doar dacă nu sunt montate de o mână profesionistă.

Odată ce tehnicile de aplicare sunt puse corespunzător în practică, purtarea extensiilor nu va pune nicidecum în pericol podoaba capilară. Pentru cele interesate, specialiștii Belher pun la dispoziție și serviciile de montare a extensiilor în cadrul saloanelor aflate în aceleași locații cu magazinele.

  • Va putea fi sesizată o diferență între extensiile purtate și părul natural?

Totul depinde în acest caz de faptul dacă se urmează recomandarea unui hairstylist profesionist sau daca alegerea extensiilor se realizează pe cont propriu. Specialistul va ști cum să aleagă extensiile potrivite, care să se armonizeze perfect cu părul natural al purtătoarei, în așa fel încât să nu poată fi sesizată vreo diferență.

  • Cum se îngrijesc corect extensiile?

Din nou sfaturile specialiștilor trebuie urmate, pentru ca extensiile să poată însoți purtătoarea pentru o perioadă cât mai îndelungată, oferindu-i un look pe măsura așteptărilor. Dacă vine vorba de extensiile realizate din păr natural, acestea pot fi coafate, vopsite și periate la fel ca și în cazul părului propriu.

În situația în care vorbim despre extensii din fibre sintetice există totuși câteva restricții, referitoare în principal la spălare sau aplicare de tratamente termice. Reprezentanții Belher stau la dispoziția celor interesate cu informațiile necesare în acest sens, precum și cu serviciile de aplicare de extensii care pot fi realizate în cadrul saloanelor din magazinele de pe Bd. Pache Protopopescu nr. 6 și Băneasa Shopping City, etaj 1, București.

Probabil că cele interesate de extensii de păr care să le ofere o podoabă capilară mai bogată au mult mai multe întrebări. Specialiștii Belher pot să le ofere orice informații și recomandări legate de extensii, un lucru fiind sigur: odată ce extensiile sunt montate de profesioniști și se urmează sfaturile acestora cu privire la îngrijirea lor, rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor – părul va fi mai bogat, cu mai mult volum, mai lung sau oricum își dorește posesoarea. Mai multe detalii pot fi aflate direct de la magazinele Belher sau din cadrul website-ului oficial www.belher.ro.