(P) De ce a devenit atat de important portofelul in tinuta unui barbat?

(P) De ce a devenit atat de important portofelul in tinuta unui barbat?

In ultimul timp se remarca o tendinta tot mai mare a barbatilor de a avea grija la tinuta, la felul in care arata si cum se prezinta in societate. Daca pe vremuri barbatii se concentrau mai multe pe munca, pe a castiga cat mai mult si pe a iesi cu prietenii in oras, acum lucrurile stau putin altfel.

Dandu-si seama ca imaginea conteaza foarte mult atat in societate cat si la o intalnire cu o femeie, barbatii au inceput sa acorde atentie si celor mai mici detalii: de la tinuta si modul de aranjare a parului pana la modelul portofelului pe care-l poarta. Da, da! Portofelul! Este unul dintre accesoriile de baza in tinuta oricarul barbat. Dar care sunt motivele pentru care un portofel barbati a ajuns sa conteze atat de mult?

In primul rand, un model bine ales din categoria portofele barbati, in functie de tinuta adoptata sau de natura evenimentului va intari ideea barbatului ingrijit si atent la detalii. Acest aspect poate conta foarte mult pentru o femeie pentru ca, in mintea ei se poate forma ideea conform careia un barbat atent la detalii este un barbat atent la partenera si la detaliile din cuplu. Iata cum un lucru care poate parea neinsemnat sau carora multi nu le acorda atentie, poate avea asemenea efect.

In al doilea rand un portofel barbati elegant, purtat la locul de munca, dar si in cadrul intalnirilor de afaceri poate scoate in evindeta un barbat puternic si determinat. Partenerii de afaceri pot trage de aici concluzia ca stau de vorba cu o persoana cu capul pe umeri, serioasa si eleganta, care isi respecta locul de munca prin tinuta si nu numai.

In ultimul rand, este vorba despre stima de sine, foarte importanta pentru o minte sanatoasa. Si din nou, portofelul are un rol destul de important. O tinuta completa si corect accesorizata poate conferi unui barbat stima de sine de care are nevoie, incredere in propriile forte si curajul de a actiona in diverse situatii.

 

Cine ar fi crezut ca un simplu accesoriu de tinut banii poate avea atatea efecte pozitive si poate conta atat de mult?

Loading...