Știi cum se spune, uneori mai puțin înseamnă mai bine. De aceea, mai ales când vine vorba de rochii de seara se recomandă o atenție deosebită la ce anume iese în evidență, pe ce pui accent, dar de preferat că purtătoarea să fie atracția. Pentru sezonul curent, când îți vei pune tot felul de întrebări despre ce este potrivit să porți, despre cum să îmbini nevoia de confort termic cu dorința de a etala un croi deosebit, Bobomoda propune varietate, rochii clasice, tipare reinterpretate și designuri potrivite oricui.

Cromatica rochiilor de toamnă

Într-un mod absolut firesc și perpetuat an de an, asociem ținutelor de toamnă tonuri cromatice pământii și variații ale acestora. Așa se face că ajungi să îți dai seama că de la genți la paltoane, pantaloni sau rochii, mai toate se învârt în aceleași variante de culoare, de la maro la bej, kaki sau negru. Așadar, vei dori să ieși din anonimat.

La www.bobomoda.ro vei descoperi rochii fascinante, în tonuri blânde de roz pal, bej, albastru fantastic sau roșu, printre altele. Sunt variante menite să pună în valoare orice femeie, rochii potrivite pentru tot felul de stiluri, de la cel casual de zi și până la cel mai pretenţios de seară.

Albul, verdele sau, de ce nu, chiar și îndrăznețul galben nu sunt omise de asemenea. Acestea păstrează un echilibru între culoarea propriu zisă și design, astfel încât să nu fie o alegere ce pune în dificultate – despre ce alte accesorii sau piese vestimentare se pot asocia unor astfel de rochii.

Tipare de rochii pentru toamna aceasta

Mâneci clopot, croi larg, volume sunt câteva dintre trendurile ce cunosc continuitate. Astfel de stiluri se vor regăsi în rochiile de la Bobomoda, desigur. Iată și câteva sugestii pentru capitolul rochiilor, ținute feminine și versatile ce îți pot oferi un aer cool, un stil plăcut, o imagine atractivă fără doar și poate.

Catifeaua – este pretențioasă și merită un loc în garderoba oricărei femei. Catifeaua poate fi purtată ca atare, căci prin textura sa impune o notă elegantă și nici că ar mai avea nevoie de design încărcat. Nubia, un stil de rochie din colecția Bobomoda, poate fi o sugestie pentru cele care doresc să etaleze un decolteu de tip V, o rochie scurtă, cu mâneci lungi.

Dantela – mereu o alegere pentru femeile ce își doresc să scoată în evidență eleganţa, feminitatea și bunul gust. O rochie din dantelă este piesă de rezistență în orice moment, un tip de rochie ce nu trebuie să lipsească din garderobă. Cassia, un stil cu mâneci evazate încântă mai ales pe cele cu o siluetă demnă de etalat.

Pentru siluetele mai generoase sunt propuse stilurile rochiilor conice, cele largi, croi lejer, drepte de asemenea. În simplitatea lor, acestea pot fi purtate cu succes atât la birou, pentru o ținută office, cât și pentru ținuta de zi cu zi. Permite o mai complexă accesorizare, permite un joc de culoare și stiluri și o notă de confort totodată.

Sezonul acesta, aparte de rochii, îți poți îndrepta atenția spre seturile de 2 piese, cu sacou, sau spre salopete. Acestea sunt o ținută întregită, complexă, confortabilă, ce merită adoptate. Partea practică este că prin astfel de alegeri o femeie își asigură ținuta completă. Volanele sunt preferate, cele care adaugă volum și dinamism unei ținute.

Este vremea tunicilor, combinate cu dres gros, a ținutelor tricotate, înnobilate cu motive florale, așadar nu ezita să le incluzi în opțiunile tale. De asemenea, garderoba de toamnă o poți completa cu rochii clasice, în croi cloș sau de tipar A. Acestea vor fi o investiție vestimentară sigură pentru că indiferent de siluetă se vor potrivi și preta a fi purtate fără dificultate.

Toamna aceasta se poartă… încrederea de sine, deci nu uita și de atitudinea potrivită pe care să o ai indiferent de ținuta ta.