1 – Comoditatea inainte de toate!

Primul lucru ce trebuie verificat este ca geanta sa fie confortabila odata purtata. Puneti-va aceste intrebari: Este confortabila pe umarul meu? Daca este purtata pe brat, va fi usor sa o deschidem? Poate fi purtata timp indelungat? Inainte de a iesi cu geanta din casa, purtati-o putin cu diverse obiecte in ea, la fel cum faceti cu pantofii. Asa veti descoperi care este cel mai bun mod pentru a o purta.

2 – Evaluati greutatea!

Greutatea este acceptabila, chiar si cu adaugarea lucrurilor pe care le port cu mine in mod regulat? De aceea spuneam mai sus ca trebuie sa faceti o proba inainte. Sa stiti ca nu orice geanta cantareste la fel, chiar daca aveti aceleasi obiecte. De exemplu, daca trebuie sa luati cu dvs. multe obiecte, va sfatuim sa alegeti un rucsac care nu va va forta umarul si va va mentine spatele drept.

 

3 – Atentie la finisaje si structura!

Fiecare geanta este finisata diferit in ceea ce priveste structura – cu buzunare, compartimente si asa mai departe. Acestea pot fi aranjate diferit. Cum sunteti ca fire: organizata sau haotica? Cu un stil de viata relaxat sau intotdeauna grabit? Pentru unele femei, organizate, buzunarele multiple reprezinta un must. Pentru altele, este necesara o geanta fara prea multe compartimente pentru a “arunca” totul in ele. Prin urmare: evaluati!

4 – Mai buna geanta cu fermoar!

Sa stiti ca gentile fara fermoar sunt uneori aproape de nepatruns. De aceea, mai bine achizitionati genti care pot fi inchise, fie cu fermoar, fie cu clapeta cu inchidere. La myOwn gasiti astfel de genti ce va pot fi foarte utile.

5 – Versatilitate!

Cu siguranta, fiecare dintre noi are genti pentru o utilizare specifica (de exemplu, un clutch sau o geanta de umar, mica, cu lant pentru seara). Cu atat mai mult, daca alegeti o geanta noua, asigurati-va ca se potriveste cat mai multor utilizari:

-Trebuie sa fie suficient de eleganta pentru a tine pasul cu tinutele office, dar si pentru o seara care nu este prea formala.

– Materialele trebuie sa fie suficient de simple si moi pentru a se adapta aspectului mai casual.

– Trebuie sa se adapteze culorilor pe care le purtati de obicei: este inutil sa cumparati o geanta intr-o culoare care atunci nu merge cu nimic doar pentru ca este frumoasa.

Un criteriu care va poate ajuta in alegere – si pe care multe femei il adopta cu succes – este sa optati pentru o geanta in culoarea parului. Poate fi o culoare perfecta atat pentru o geanta, cat si pentru alte accesorii.

6 – Acum vine partea frumoasa!

Evident, toate cele de mai sus nu sunt suficiente. Asta pentru ca criteriul cu adevarat foarte important este acela ca ne place o geanta. Imediat ce o vedem purtata cu o alta femeie sau pe site o dorim si noi. Din acest motiv, alegerea gentii perfecte trebuie facuta si cu inima. Pe myOwn.ro veti gasi genti utile, versatile si special create pentru sufletul dvs. Sunt gentile de care va veti indragosti iremediabil!