Căci, așa cum se spune, „Noblesse oblige”!

Kate Middleton a tras lozul câștigător și la capitolul mariaj și la capitolul biologie. Mamă a trei copii rupți din rai, frumoasa ducesă de Cambridge își păstrează înălțimea și greutatea ideale. Ea a ieșit de fiecare dată din Maternitate de parcă nu ar fi născut cu câteva ore înainte ci ar fi fost la sala de sport! Are înălțimea de 1,75 m și 55 de kilograme. Pare mult mai slabă decât cele 55 de kilograme ale ei, iar unii se întrebau, atunci când era doar logodnica lui Edward, dacă viitoarea regină nu ar fi cumva anorexică. Ei bine, nu este. Este doar foarte norocoasă.

Kate cea sportivă

Frumoasa ducesă a câștigat loteria genetică. Poate să mănânce tot ce vrea fără să se îngrașe, pentru că are osatura fină și feminină, un look de adolescentă ce inspiră milioane de femei din toată lumea și le provoacă să o imite.

Însă, chiar dacă ducesa de Cambridge este în mod natural suplă, ea nu face rabat de la calitatea stilului de viață. Și, așa cum știm, stilul de viață sănătos implică sport, alimente de calitate… și iar sport!

Kate Middleton face crossfit cu un antrenor personal, echitație (ca orice aristocrată), înoată deseori și merge la schi. Yoga este parte integrantă și obligatorie a unei zile obișnuite de ducesă, chiar dacă este ocupată cu vizite pe toate meridianele, merge la vizionări private de modă, se întâlnește cu elita aceste planete ori se joacă alături de copiii ei.

În ceea ce privește alimentația, Kate este la fel de „umană” cum a fost mereu, în sensul că nu a proiectat niciodată o imagine de femeie inaccesibilă, care are acces la ceea ce muritoarele de rând nu au. Ea spune că nu se poate abține de la ciocolata neagră, de exemplu, deci micile noastre păcate asemănătoare vor fi iertate.

Ducesa nu mănâncă prăjituri?!

Kate e foarte atentă cu tot ceea ce înseamnă carbohidrați. Ea preferă carnea ușoară (noi îți mulțumim, dragă Kate, că nu ești vegană, asta ar fi ridicat standardele la cote inaccesibile) și consumă o cantitate mai redusă de paste, pâine sau prăjituri (ei, aici nu te putem imita). Se știe, dieta fără carbohidrați duce la accelerarea metabolismului (așa se explică silueta de 17 ani pe care ducesa o afișează mai mereu?), creșterea masei musculare și reducerea riscului de diabet de tip 2 sau de inflamație în organism.

Regina Smoothie

Kate este numită, cu afecțiune, „regina Smoothie” pentru că preferă să facă cele mai neobișnuite combinații de fructe și legume. Ah, și să nu vă imaginați că le primește pe o tipsie de aur de la vreo doamnă de companie, ea și le prepară singură. Combinația ei preferată este cea de lapte de migdale și goji. Sincer, nu vrem să știm gustul acestei combinații, chiar dacă o admirăm nespus și vrem să o copiem în toate.

Însă ceea ce ne dă o satisfacție vinovată este faptul că până și ea, regina viitoare, ducesa perfectă, moare de poftă când vede bomboane gumate… Iar asta ne-o face și mai accesibilă și mai simpatică!