Alegerea verighetelor este una dificila, dar foarte importanta pentru casnicia voastra, nu doar pentru simplu fapt ca le veti purta toata viata, ci pentru ca ele reprezinta simbolul iubirii voastre.

Atunci cand va hotarati sa plecati in cautarea verighetelor perfecte, trebuie sa tineti cont de mai multe detalii.

Tezaur vine in ajutorul cuplurilor care isi doresc un model special de verighete cu cateva recomandari.

  1. Alegeti in functie de personalitatea voastra

In momentul in care alegeti modelul verighetelor trebuie sa aveti in vedere felul fiecaruia de a fi, obiceiurile, culoarea si tipul pietrelor pretioase incluse in design. Pentru ca verigheta este o bijuterie  pe care o veti purta zilnic trebuie sa va ganditi la confortul pe care aceasta vi-l ofera, mai ales daca sunteti pasionat de un anumit sport sau cantati la un anumit instrument muzical.

Stiind toate aceste lucruri veti economisi timp si efort in procesul de achizitionare.

  1. Stabiliti un buget

Pretul pe care sunteti dispusi sa-l oferiti in schimbul verighetelor influenteaza foarte mult modelul acestora. Bugetul alocat trebuie stabilit in functie de culoare, gramaj, gravura sau tipul materialului pretios.

In agentiile Tezaur aveti posibilitatea de a alege diverse modele pentru fiecare stil de viata si personalitate. In colectia noastra avem incluse atat verighete din aur galben cu diamante, cat si verighete din aur alb.

In plus, puteti alege tipul metalului pretios (de 14K sau 18K), diferite combinatii de culori ale aurului, precum si latimea verighetelor.

  1. Verificati calitatea

In momentul achizitionarii verighetelor, precum si a bijuteriilor din aur asigurati-va ca exista un insemn de calitate in interiorul acestora pentru a fi siguri de autenticitatea produselor.

In agentiile Tezaur, pentru fiecare bijuterie achizitionata primiti un certificat de garantie, acesta fiind dovada calitatii si valorii produsului.

Tot ce mai ramane de facut este sa gravati numele voastre si ziua nuntii. In rest, suntem convinsi ca veti avea cea mai frumoasa zi din viata voastra.