(P) Cel mai bun confort în dormitor pentru tine și familia ta

(P) Cel mai bun confort în dormitor pentru tine și familia ta

Dormitorul este camera din casă care trebuie să îmbie la relaxare și confort, atât pentru tine, cât și pentru partener. Iar atunci când ai și copii, dormitorul trebuie să fie încăpător și primitor și pentru micuții poznași, care sigur vă vor invada spațiul ori de câte ori vor avea ocazia.

 Ce poate fi mai plăcut și mai relaxant decât să te trezești dimineața nu de la alarma telefonului, ci de la pupicii celui mic sau celor mici care n-au mai avut răbdare și au dat buzna la voi în pat? De aici, și până la marea hârjoneală nu mai e decât un pas, iar dacă patul vostru este unul mare și confortabil, cu toții vă veți simți minunat. Și cine nu-și dorește să aibă parte de cel mai bun confort! Iată de ce aveți nevoie pentru a vă amenaja un dormitor primitor și care să vă inspire să petreceți momente speciale împreună! 

1.Un pat cu o saltea premium

Primul obiect din dormitor în care trebuie să investești și pe care trebuie să-l alegi cu mare grijă este patul și salteaua aferentă, care trebuie să fie una de calitate și de dimensiuni potrivite pentru tine și partener, luând în calcul și zilele în care copilul sau copiii ar dori să se alăture vouă și să dormiți împreună. Așadar, alege un pat de dimensiuni generoase, mai ales dacă spațiul îl permite. La capitolul saltea, nu face rabat de la calitate, dacă vrei să aveți parte de un somn odihnitor. Ia în calcul și eventualele plăceri ale celor mici care adoră să sară pe saltele. De ce să le strici bucuria? Cu o saltea din oferta celor de la Magniflex, stai liniștită și relaxată, căci ai garanția calității. De exemplu, Riviera este o saltea cu fermitate echilibrată și un design textil de lux semnat de Pierre Cardin. Designul modern și eleganța clasică a brandului Pierre Cardin în combinație cu fermitatea moderată îi acordă modelului Riviera statutul de preferat al iubitorilor de confort. Această saltea prezintă două laturi – prima oferă senzația de moale și confort, datorită celor 2 cm de spumă cu memorie din materialul textil al husei, în timp ce a doua prezintă fibre hipoalergenice respirabile și un strat de spumă vâscoelastică pentru sprijin ortopedic. Cei 2 cm extra de spumă cu memorie din nucleu, conferă confort maxim. Totodată, designul original creat de Pierre Cardin conferă eleganță și unicitate dormitorului. Iar pentru ca răsfățul vostru să fie maxim, alege și perna din oferta celor de la Magniflex Riviera cu 100% spumă cu memorie. Perna oferă o senzație plăcută de blândețe, prospețime și odihnă completă în fiecare zi!

  1. Un dressing generos

Pentru a-ți depozita în bună regulă hainele și încălțările ai nevoie de un dressing foarte mare, care poate fi realizat într-o nișă, dacă spațiul din dormitor vă permite. Ai grijă să fie bine compartimentat astfel încât să-ți depozitezi hainele și încălțările pe sezoane. Dacă totuși, nu beneficiezi de un spațiu generos în dormitor, alege un dulap care să aibă multe sertare, atât de utile pentru cât de multe ai de pus înăuntru.

  1. Draperii opace

Sunt esențiale pentru a face întuneric în dormitor chiar și atunci când soarele este sus pe cer, dar tu nu-ți dorești nimic altceva decât un somn bun. În plus, dimineața nu ai vrea să te trezești la prima rază de soare, așa că ai nevoie de draperii din materiale opace, care să fie potrivite cu culorile alese pentru mobilierul de dormitor. 

  1. Un covor plușat

Pentru o senzație de confort, atunci când te dai jos din pat dimineața, ai nevoie de un covor, de preferat plușat. Te face să simți ca și când ai călca pe nori, și-ți dă acea stare de bine, de care ai atât de multă nevoie la prima oră din zi.

  1. Noptiere utilitare

Noptierele și-au dovedit de atât de multe ori utilitatea, de aceea și la hotel, indiferent de numărul de stele, ele sunt nelipsite. Alege noptierele în ton cu patul și culorile din dormitor și puteți avea la îndemână veioza, telefonul, tableta, pozele de familie, paharul cu apă, cartea… și câte și mai câte nu se găsesc pe o noptieră.