Suplimentul nutritiv 100% natural Biobran 1000 s-a remarcat de-a lungul timpului datorită activității sale imunostimulatoare puternice. Din acest motiv, este folosit de peste 15 ani în Anglia, Japonia sau Statele Unite ale Americii. În compozița sa există Arabinoxilan, una dintre componentele hemicelulozei B, care este la rândul său partea hidrolizabilă a cortexului boabelor de cereale.

Acest supliment nutritiv se obține din tărâțe de orez și ciuperci Shiitake, fiind un produs foarte bun și pentru vegetarieni. Având în vedere că nu are contraindicații, este un produs care de-a lungul timpului a fost consumat cu încredere de foarte mulți oameni pentru întreținere sau în cazul unor afecțiuni cronice.

Ingredientele din acest produs bio sunt de origine vegetală, nu sunt modificate genetic, testele demonstrând că produsul are o activitate imunostimulantă puternică, dar și toxicitate acută sau cronică inexistentă și lipsă de mutații genetice.

Produsul Biobran 1000 poate fi folosit în următoarele terapii:

– anticanceroasă medicamentoasă, indiferent de tipul sau stadiul bolii, chiar și în caz de leucemie. Este benefic în cazul diseminării chirurgicale și în cazul depletiei provocate de radioterapie și chimioterapie. Acest lucru ajută la mărirea eficienței chimioterapiei și radioterapiei, reducând efectele negative ale acestor terapii.

-anticanceroasă neconvențională cu inhibitori angiogenetici, medicamentoși sau produse naturale etc.

De asemenea, Biobran 1000 poate fi administrat în cazul următoarelor afecțiuni:

-Hepatită B și C

– Strări precanceroase (displazii)

– Tabagism și etilism

– Reumatism cronic

– SIDA

– Viroze respiratorii acute, în special în cazul persoanelor în vârstă

– Infecții cronice, fungice, virale, bacteriene etc.

Biobran 1000 poate fi consumat ca supliment nutritiv de persoanele:

– cu deficiențe imunitare

– care provin din familii cu antecedente neoplazice heredo-colaterale

– cu reumatism cronic

– care lucrează în medii cu noxe (în aglomerații urbane, vopsitorii, rafinării etc.)

– care au diabet, deoarece îmbunătățește funcțiile pancreatice și ale ficatului

– care au făcut sau trebuie să facă radioterapie sau chimioterapie.

Suplimentul Biobran 1000 crește imunitatea în doar câteva zile de administrarea sa. În doar câteva săptămâni de la începerea tratamentului cu acest produs, acțiunea imunostimulatoare devine efectivă în 90% din cazuri.

Biobran 1000 întărește sistemul imunitar prin creșterea limfocitelor, celulelor B și T și mai ales a celor NK (natural killer).

Celule B contribuie la producerea anticorpi, celulele T și NK contribuie la distrugerea celulelor afectate viral sau bacterian și pe cele proliferativ (canceroase, tumorale). O singură celulă NK are capaciatea de a distruge până la 27 de celule proliferative (canceroase) pe parcursul vieții sale.

Acest supliment alimentar mărește activitatea NK cu aproape 300% în două săptămâni, iar activitatea celulelor B și T crește cu 200 și, respectiv, 150%.

De asemenea, acest produs natural are și efect antiinflamator și antioxidant, îmbunătățește toleranța la glucoză (diabet) etc.

Odată administrat este foarte bine absorbit în organism prin procesele normale de absorbiție intestinală.

Biobran 1000 MGN-3 nu este toxic nici în doze mari. Este foarte bun și pentru copii. Cantitatea de produs consumat trebuie dozată în funcție de greutate (în medie 30 mg/kg corp).

Având în vedere că nu are efect de intoleranță așa cum se întâmplă cu majoritatea suplimentelor alimentare imunomodulatoarelor, acest supliment nutritiv poate fi administrat pe termen lung fără probleme.

Din 1990 de când a fost conceput a oferit un plus de sănătate în fiecare zi la sute de mii de oameni. Este un supliment folosit ca adjuvant în terapii precum chimioterapia și radioterapia. Este recent apărut în România și are un potențial major în sprijinirea terapiilor alopate (tumori, viruși și infecții). Substanța activă din compoziția sa poate fi numită și războinicul din interiorul corpului uman întrucât acționează la nivel celular contra celulelor tumorale.

Prin urmare, Biobran 1000 reprezintă soluția unui plus de sănătate în fiecare zi! Intrați pe biobran1000.bioo.ro și achiziționați-l, căci nu veți regreta!