(P) Aromatizează-ți apa cu aceste super-ingrediente pentru o piele mai frumoasă

(P) Aromatizează-ți apa cu aceste super-ingrediente pentru o piele mai frumoasă

Apa aduce beneficii de-a dreptul miraculoase organismului nostru. Ne ajută să slăbim și să ne menținem o siluetă suplă, contribuie la un sistem imunitar puternic, reduce riscul afecțiunilor rinichilor și ale sistemului digestiv și ne ajută să avem o piele hidratată și sănătoasă. Cei 2 litri de apă recomandați zilnic pot fi o adevărată corvoadă pentru mulți, astfel că experții în frumusețe recomandă la unison un truc pe care îl poate face oricine acasă.

Infuzarea apei cu fructe și legume aromatizante transformă apa într-o băutură cu gust răcoritor și plăcut, dar și într-un adevărat „elixir al tinereții', prin beneficiile extraordinare pe care le aduce pielii noastre. Cheia stă în alegerea ingredientelor potrivite, spun specialiștii în beauty, dar și în folosirea unei ape cât mai curate, lipsită de impurități și alte substanțe care îi pot schimba compoziția chimică.

Bea apă filtrată, cu gust autentic

Limitează consumul de apă îmbuteliată în sticle de plastic și folosește apă potabilă filtrată, direct de la robinet. Montează pe robinet un sistem de filtrare a apei potabile precum BRITA OnTap, care elimină până la 99,99% dintre bacterii, clor, particule microplastice, reziduuri farmaceutice, hormoni, dar și nivelul de pesticide și erbicide din apă. Filtrul BRITA OnTap funcționează ca o sită care reține impuritățile, dar elimină și gustul și mirosul de clor, reduce concentrația de calcar și de metale grele din apă. Și totuși, datorită tehnologiei active a filtrului BRITA OnTap, apa își păstrează conținutul de calciu și magneziu.

Sistemul filtrează cu un singur filtru până la 600 L de apă, echivalentul a 3-4 luni de utilizare. Și ca lucrurile să fie cât mai simple, ecranul LCD afișează în mod constant cantitatea de apă filtrată rămasă, în timp ce maneta din dotare îți permite să schimbi modul de utilizare de la apă filtrată la apă nefiltrată.

De îndată ce ai la dispoziție apă pură, cu gust autentic, poți scoate din mânecă celelalte trucuri pentru o piele tânără și sănătoasă. Infuzează apa cu unul dintre super-ingredientele de mai jos și bucură-te de gust și vitamine.

Mere, portocale sau lămâie pentru protecție împotriva razelor solare

Delicioase, zemoase, sănătoase, merele și citricele sunt bogate în vitamina C care stimulează producția de melanină din organism. Aceasta previne acțiunea nocivă a razelor ultraviolete asupra pielii tale. Fii totuși cât se poate de precaută cu expunerea la soare și nu uita că o piele bronzată nu înseamnă neapărat o piele sănătoasă!

Afine pentru o piele mai strălucitoare

Pigmentul închis din compoziția afinelor este efectul concentrației de carotenoidă despre care se spune că stimulează o formă de vitamina A din organism. Rezultatul: o piele cu aspect natural luminos.

Zmeură pentru o piele fără riduri

Bucură-te de gust, profită de beneficii și fă-i o poză pentru social media. Atât de bine arată o carafă cu apă infuzată cu zmeură. Unde mai pui că zmeura este bogată în acizi grași Omega 3, necesari pentru a reduce inflamația pielii din cauza factorilor precum poluarea, stresul sau o dietă nesănătoasă.  Omega 3 susține structura pielii și reduce apariția liniilor fine.

Castravete pentru o piele fără acnee

Castravetele e delicios în salate și la fel de benefic și în apa pe care o bem. Este bogat în vitamina E, o combatantă celebră a radicalilor liberi, cei responsabili și pentru acnee sau cicatrici. Pune câteva felii de castravete în apă și te vei bucura de o piele mai fină și mai curată. 

Kiwi pentru o piele tânără

Kiwi este un excelent aliat al pielii tinere, fiind bogat în zinc și în vitaminele C și E. Cu o concentrație mare de antioxidanți, câteva felii de kiwi în apa pe care o bei zi de zi aduce importante beneficii pielii tale, dar contribuie în același timp și la un păr frumos și puternic.