5 băuturi care te ajută să elimini grăsimea de la nivelul abdomenului

Hidratarea este esențială pentru o sănătate optimă a întregului organism. Apa este considerată  un adjuvant natural pentru eliminarea toxinelor din corp, ajută la arderile mai rapide de la nivelul celular și împiedică retenția de fluide. Grăsimea depusă la nivelul abdomenului poate fi consecința stresului, a problemelor hormonale sau a sedentarismului. Cu ajutorul apei, poți prepara alte cinci băuturi, care pot topi grăsimea de la nivelul abdomenului.

Ceai verde. Este una dintre băuturile care te ajută să îți energizezi trupul încă de la prima oră a dimineții. Datorită ingredientelor din compoziție, ceaiul verde este un adjuvant natural pentru slăbit, fiind recomandate în curele de slăbire, trei căni pe zi. Pentru a avea efect la nivelul abdomenului, ceaiul verde trebuie preparat într-un mod special. După ce se fierbe apa, se lasă ceaiul la infuzat pentru câteva minute, după care se bea. Se poate consuma fie ceai verde la pliculețe sau ceai verde uscat și cântărit înainte gramajul potrivit.

Ceai de ghimbir. Datorită agenților termogenici din compoziție, ceaiul de ghimbir poate elimina rezidurile de la nivelul abdomenului. În fiecare zi poți consuma o cană de 250 ml de apă și ½ lingurița de ghimbir ras. Se fierbe apa și se lasă pe foc până dă în clocot, după care se adaugă ghimbirul ras și se lasă la infuzat pentru 5 minute. Ceaiul se bea imediat după ce a stat la infuzat.

Apă cu scorțisoară. Cu ajutorul acestui preparat se pot elimina toxinele acumulate în organism. Este nevoie de 500 ml de apă, un măr, un bețișor de scorțișoară și o cană de gheață. Se taie mărul felii subțiri și se adaugă într-un borcan împreună cu bețisorul de scorțișoară împreună cu gheața și ulterior apa. Se lasă câteva minute până în momentul în care se topește gheața și băutura se consumă pe durata zilei.

Apa de cocos. Este recomandată deoarece conține de 5 ori mai mult potasiu decât alte băuturi. Este consumată în special de sportivi pentru a stimula eliminarea toxinelor din corp, pentru a îmbunătăți digestia și pentru a hidrata organismul. Apa de cocos poate fi consumată pe durata unei zile întregi, atât cât poți.

Apă cu lămâie. Este băutura care detoxifică ficatul, elimină toxinele din corp, stimulează producția de enzime digestive responsabile pentru arderea grăsimilor. De asemenea, apa caldă cu lămâie poate trata constipația și curăța colonul. Băutura este recomandată dimineața, pe stomacul gol, înainte cu aproximativ 30 de minute înainte de micul dejun.

Link foto: https://pixabay.com