Ouă umplute

Ouă umplute

Aceasta este poate cea mai bună rețetă de ouă umplute pe care o cunosc. Pe cât de simplă este, pe atât de mult succes are la mesele festive!

 

Ingrediente:

10 ouă

4 linguri maioneză

2 linguri pateu de ficat

o lingură muștar picant

½ linguriță chimen

½ linguriță sare

Pentru servit:

 

oregano

Mod de preparare:

  1. Ouăle se spală cu atenție și apoi se pun la fiert în apă rece cu un pic de oțet.
  2. Se lasă să fiarbă tari, se scurg apoi de apă, se trec sub apă rece și se decojesc.
  3. Se taie ouăle în două pe lung, se scoate gălbenușul care se pasează cu furculița.
  4. Se adaugă maioneză, pateu, muștar, chimen, se potrivește gustul de sare și apoi se umplu albușurile. Se lasă la frigider 30 de minute. Ouăle umplute se presară cu oregano și se aduc la masă cu pâine prăjită.

Sursă foto: 123rf.com

Loading...