Ouă rapide la cuptor

Ouă rapide la cuptor

În 25 de minute ai masa gata și îi servești pe cei dragi cu un super delicios preparat- ouă la cuptor!

Ingrediente

  • 500 g spanac
  • 8 roșii
  • 4 ouă
  • 4 lingurițe ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc proaspăt
  1. În patru vase individuale, termorezistente, speciale pentru cuptor, se pune spanacul spălat în prealabil cu jet de apă rece și scurs bine.
  2. Se stropește cu un pic de ulei, se presară cu sare și deasupra lui se așază câte două roșii tăiate rondele. Se stropesc și ele cu ulei și se presară cu sare.
  3. Peste roșiile și spanacul din vase se pune și câte un ou crud.
  4. La final, se presară cu sare și apoi se dau la cuptor 20 de minute. Se aduc la masă cu piper deasupra, dar și cu frunze proaspete de busuioc.

Sursa foto:Shutterstock