Orlando Bloom era înnebunit după această actriță când avea 20 de ani. Obișnuia să o spioneze

Orlando Bloom era innebunit dupa Cate Blanchett

Pe vremea când juca în 'Lord of the Rings' și nu avea cu mult peste 20 de ani, actorul Orlando Bloom avea o pasiune pentru colega lui de breaslă, Cate Blanchett, cu 8 ani mai mare ca el.

Actorul în vârstă de 41 de ani, care dădea viață personajului Galadriel, un luptător elf, a recunoscut recent că, la acea vreme, era pur și simplu înnebunit după Cate.

Într-o emisiune TV în care a fost invitată și Cate Blanchett, Orlando, care în prezent se întâlnește cu cântăreața Katy Perry, a fost întrebat care a fost prima lui impresie despre fosta sa colegă de platou, Cate Blanchett. Iar replica lui a fost promptă: 'Nu puteam gândi. Eram înnebunit după tine'.

Cate Blanchett

Mai mult, actorul, care în prezent este tătic, a mai recunoscut că obișnuia să o spioneze pe Cate, 'dar nu într-un mod ciudat'.

Și Cate Blanchett l-a găsit 'drăguț'

Cât despre actrița în vârstă de 49 de ani, aceasta mărturisește că nu și-a dat seama cine se ascunde în spatele personajului interpretat de tinerelul ei coleg de platou. L-a considerat însă drăguț, și nu doar datorită părului lung, de elf.

'Abia apoi te-am văzut și am gândit: <>', a povestit și cate Blanchett, căsătorită în prezent cu scenaristul Andrew Upton.

Foto: Hepta

Vezi și Katy Perry s-a împăcat cu Orlando Bloom? 'Sunt foarte fericită!'

Citește și: