”Oriunde ne duce timpul” de Nora Roberts – pericole și iubire incendiară

”Oriunde ne duce timpul” de Nora Roberts

”Oriunde ne duce timpul” de Nora Roberts este ultimul volum din seria Familia O’Hurley. De data aceasta, cunoscută autoare de best-seller-uri ne spune povestea lui Trace O’Hurley.

Oriunde ne duce timpul de Nora Roberts te va ține cu sufletul la gură până la ultima pagină. Îl vei cunoaște îndeaproape pe Trace, copilul teribil al familiei irlandezo-americane. Cu mult timp în urmă, Trace O’Hurley a lăsat afacerea familiei și lumea spectacolului pentru a-și urma propriul drum periculos, acela de agent secret. În prezent, pare că a ajuns într-o fundătură.

Citește și: Aproape de Paradis de Nora Roberts – Jurnalistul și văduva bogătașului corupt

”Oriunde ne duce timpul” – trăiește periculos

Deziluzionat de viața de spion și îndurerat de moartea mentorului său, Trace nu mai are nicio motivație să continue. Se gândește serios să se retragă și să ducă o viață liniștită în Insulele Canare. Totuși, atunci apare frumoasa Dr. Gillian Fitzpatrick care îl roagă să-i salveze familia care a fost răpită de teroriști. Serioasă și inteligentă, Gillian este un medic dedicat, iar tatăl și fratele ei lucrează la o cercetare pentru găsirea unui antidot la expunerea la radiații nucleare. Probabil că de aceea au fost răpiți pe când se aflau în Irlanda.

Citește și: ”Fericiți pentru totdeauna”, de Nora Roberts | RECOMANDARE DE CARTE

Trace acceptă la început fără tragere de inimă misiunea. Voia să o rupă pentru totdeauna cu lumea spionilor. În timp ce căutarea lor riscantă le pune viața în pericol, bărbatul descoperă că a găsit, în sfârșit, pe cineva pentru care merită să trăiești.

”Oriunde ne duce timpul” de Nora Roberts apare în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira. O poți găsi în librării și la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 13,99 lei.

Citește și: Curajul de a iubi de Nora Roberts, vedeta și detectivul

Sursa foto: 123rf.com