Olivia Steer laudă gestul lui Viorel Cataramă: ”Vreau să văd, în sfârșit, o poveste adevărată”

Olivia Steer laudă gestul lui Viorel Cataramă: ”Vreau să văd, în sfârșit, o poveste adevărată”

Viorel Cataramă a început să-și facă fani în mediul online pentru curajul lui de a se infecta voit cu COVID-19, pentru a demonstra că nu e nimic așa grav și că autoritățile au distrus degeaba economia României cu măsurile lor stricte de izolare. Printre cei care i-au lăudat gestul este se numără și controversata Olivia Steer, care a comentat cazul politicianului.

'Ce poveste fabuloasă, demnă – aș zice – de scenariul unui film premiat cu Oscar, pentru cea mai buna peliculă, și regizat, sper, de un regizor român, care n-a căzut păcălit în capcana depresiei!', a scris, Olivia Steer, pe contul ei de socializare,  despre gestul milionarului, care se pare că i-a câștigat respectul.

Vedeta a revenit în comentarii și a explicat că speră ca Viorel  și soția lui, dr. Adina Alberts, nu vor ajunge la o despărțire din cauza opiniilor diferite legate de COVID-19.

'Nici nu îmi doresc să fie, Doamne ferește! Și sper ca nimeni să n-o facă. Tot ce îmi doresc e să urmăresc, cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți. Cu sufletul la gură, vreau să urmăresc. Vreau să vad, în sfârșit, o poveste adevărată, demnă de formula clasică actualizată: „Va fi odată, cum a mai fost odată, demult, … de cînd se luau de gât lupii cu mieii de se sărutau, înfrățindu-se și așa mai departe și așa mai departe… Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!', a mai scris Olivia Steer pe contul de socializare.

De altfel, soția lui Andi MOisescu și-a făcut și ea publică, zilele trecute, părerea despre măsurile stricte luate de autorități. Olivia a catalogat măsurile autorităților de a obliga populația să rămână în case și de a îngrădi oamenilor accesul la sistemul medical, drept un genocid. În plus, ea a precizat că nu este de acord cu obligativitatea vaccinării împotriva COVID-19, când se va găsi un vaccin pentru el.

 

Citește și: