Olimpia Melinte joacă în serialul „Vlad” rolul unei trădătoare, însă în viața reală este o familistă convinsă. S-a măritat cu iubitul din liceu

Olimpia Melinte joacă în serialul „Vlad” rolul unei trădătoare, însă în viața reală este o familistă convinsă. S-a măritat cu iubitul din liceu

Olimpia Melinte este actrița celebră în România și joacă în cel mai nou serial românesc „Vlad'. E una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului, dar până acum  a fost mult mai cunoscută în Occident decât în România.

 

Cariera ei nu se poate rezuma în câteva cuvinte, însă la doar 32 de ani este singura actriţă din România nominalizată la premiile Goya, echivalentul spaniol al Oscarurilor. A fost recompensată cu Premiul Uniunii Actorilor din Spania la categoria „Revelaţia Anului pentru dublul rol jucat în producţia spaniolă „Canibal, pentru interpretarea rolurilor surorilor gemene Alexandra și Nina. Realizare cu atât mai strălucită cu cât spaniolii nu nominalizează actori care vin din afara ţării. Însă, pe lângă faptul că se bucură de succes pe plan profesional, Olimpia, care s-a născut în Iași,  este fericită și împlinită pe plan profesional.

Olimpia Melinte s-a măritat cu iubitul din liceu

În filmul „Vlad”, o interpretează pe Eliza și joacă rolul unei trădătoare, dar în viața personală este total diferrită și  o familistă convinsă.  „ Eliza nu trădează pentru că îi place, ci pentru că e forțată să facă niște alegeri. E adevărat, e foarte diferită de mine. Pentru mine, familia e totul, e echilibrul, locul în care mă regăsesc. Fără familie nu cred că aș putea juca', a mărturisit Olimpia într-un interviu pentru Formula As.

Și-a găsit sufletul pereche, pe Luca Constantin încă din liceu. Cei doi s-au îndrăgostit în clasa a XI-a, când aveau 17 ani,   iar la 22 de ani, pășeau deja spre altar. „M-am îndrăgostit. Cred că uneori simți că e omul tău. N-am vrut să ne pierdem unul pe celălalt. Sigur că există perioade grele în fiecare relație și la noi n-a fost totul roz, dar am știut mereu că acolo e zona mea de liniște, de bucurie, de calm, e oaza mea lângă el și acum, lângă fiul nostru', a declarat Olimpia la interviurile Libertatea.
Chiar dacă s-au căsătorit de foarte tineri și se cunosc de 15 ani, Olimpia și soțul ei se iubesc ca în prima zi: „Cred că este important să-i dai libertate celui de lângă tine, să nu-l ții cu forța în anumite situații. Dacă vrea să iasă cu băieții, eu nu am nimic împotrivă, dacă eu vreau să ies, la fel. E importantă zona asta de a asculta și de a înțelege că fiecare are nevoile lui și dacă îi respecți nevoile, el o să fie fericit și o să crească alături de tine. Dacă îl închizi și îi spui nu – și sunt foarte mulți oameni care procedează așa -, atunci, iubirea moare',  a mai spus frumoasa actriță.

Citește și: Ozana Barabancea, schimbare radicală de look. Cum s-a pozat vedeta. Nu o recunoști

Olimpia melinte și soțul ei, Luca Constantin, au un băiețel

„Eu cred, pur şi simplu, că sunt foarte noro­coa­să. Am găsit omul potrivit pen­tru mine şi l-am găsit de­vre­me. Am crescut îm­preună. Eu nu ştiu cum e fără el, el nu ştie cum e fără mi­ne. Pe lângă iubiţi, suntem şi fraţi, şi cei mai buni prie­teni şi tot ce vrei. E omul căruia pot să-i spun orice', a mai dezvăluit actrița, precizând că soțul ei a ajutat-o foarte mult în carieră. .

„Pentru mine, fericirea înseamnă echilibru şi stabilitate. Am nevoie lângă mine de un om care mă înţelege exact aşa cum sunt, pentru care nu trebuie să mă schimb şi care nu trebuie nici el să se schimbe pentru mine. Faptul că omul de lângă mine îmi e cel mai bun prieten mi se pare esenţial. Nu cred în cuplu­rile strălucitoare, sclipitoare pe dinafară, care se afişează peste tot. De fapt, nu cred în cuplul per­fect. Suntem toţi roşi pe dinăuntru, imperfecţi',  mai spune frumoasa roșcată.

Olimpia recunoaște că faptul că adevenit mămică i-a dat mai multă încredere în ea și se simte mai fericită ca oricând. Ea și Luca au împreună un băiețel foarte frumos, Sasha, în vârstă de aproape cinci ani.

„Când e cu mine, lumea-i a mea! Asta e unul dintre momentele in care mi-aș dori sa opresc timpul în loc', a scris Olimpia la o imagine în care apare alături de fiul ei.

 

Citește și: