Potrivit prezentatorului, Stela Popescu era o femeie care deborda de viață nu doar pe scenă, ci și în viața de zi cu zi. Rezervele sale păreau cu adevărat inepuizabile. ”Stela, după două-trei spectacole, era un monument de energie. Ne zicea <>”.

Pe bună dreptate te întrebi, câți oameni s-ar mai fi gândit la altceva în afară de somn după două sau trei reprezentații, în fața a sute, poate chiar mii de oameni, care îi sorbeau energia? În plus, actrița nu mai era nici foarte tânără.

”M-a marcat pe viață”

Octavian Ursulescu a mai spus, într-o emisiune la Antena Stars, că a fost marcat pe viață de actriță, ei fiind și prieteni de familie.

”Eu și Stela am fost într-un cerc de prieteni foarte apropiați. Câteodată eu eram șoferul ei, ea nu avea mașină, o luam și mergeam acolo. Am fost foarte legat de ea. Ne simțeam bine, eram noi între noi, și Stela era copleșitoare”, mărturisește prezentatorul unora dintre cele mai mari spectacole din România.

Actrița Stela Popescu a murit în noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani, în urma unui accident vascular cerebral hemoragic sever. A fost găsită fără viață în locuința sa de către fiica.

Vezi și Ultima apariție într-o emisiune de divertisment a regretatei actrițe Stela Popescu. Imagini emoționante!

Citește și: