Octavia Geamănu și Marian Ionescu vor fi părinți

Octavia Geamănu și Marian Ionescu vor fi părinți

Prezentatoarea Observatorului Special de la Antena 1 este în culmea fericirii: Octavia Geamănu și soțul ei, cântărețul Marian Ionescu, urmează să aibă un bebeluș.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu sunt pregătiți să primească în familie primul lor copilaș și să își mărească familia. După ce anul trecut cei doi s-au căsătorit în timpul unui turneu al formației Direcția 5, al cărei lider este Marian, în această primăvară cei doi au aflat că vor fi părinți.

„Încă nu știm dacă va fi fetiță sau băiețel. Eu mi-am pregătit, totuși, numele Andrei. Și eu, și Marian suntem anesteziați de fericire. E copleșitor sentimentul. Îl înțelegi cu adevărat numai atunci când trăiești tu asta. Îi mulțumesc lui Dumnezeu! E cu atât mai frumos cu cât acest copil vine într-o perioadă în care simțeam din adâncul sufletului că sunt pregătită să fiu mămică', e declarat Octavia fericită.

Credit foto: arhiva personală

Octavia Geamănu, alături de soțul ei.

Dacă Octavia (32 de ani) este la primul copil, Marian (53 de ani) va deveni pentru a doua oară tată. Artisul mai are un fiu, pe Carmin Ionescu, acum în vârstă de 30 de ani, și el artist.

Mai multe despre cum se simte Octavia în postura de femeie însărcinată, ea a scris și pe blogul ei.

 
Credit foto: Antena 1, arhiva personală