Ochii și sprâncenele unei femei pot spune cum va fi viitorul ei partener de viață, credeau pe vremuri ghicitorii chinezi. Azi, oamenii cred mai puțin în aceste indicii, dar ele nu sunt complet lipsite de temei.

Există o strânsă legătură între frumusețea fizică a unei femei, privirea ei pătrunzătoare și forma ochilor și modul în care va arăta bărbatul pe care îl va iubi. Citește și tu și vezi dacă aveau dreptate ghicitorii din China de demult.

Ce spune forma sprâncenelor

O femeie care are sprâncene scurte și groase va avea un bărbat scund și gras. O femeie cu sprâncene lungi și subțiri, poate avea un partener slab și înalt.

O femeie cu sprâncene curbate și alungite are șanse mari să se căsătorească în tinerețe cu un bărbat frumos. O femeie cu sprâncene drepte și apropiate de ochi e sortită să se mărite cu un bărbat mai puțin atrăgător.

Ce spun ochii și sprâncenele despre viitorul partener

Dacă sprâncenele sunt mai lungi decât coada ochiului, vei avea un partener înalt, bine făcut și carismatic. Dacă sprâncenele sunt mai scurte și nu depășesc coada ochiului, vei avea un bărbat încăpățânat, autoritar și foarte ambițios.

Femeia care are sprâncenele diferite, la un ochi mai curbată, iar la celălalt mai dreaptă, va avea un soț cu un temperament foarte dificil, poate chiar agresiv.

Femeia cu ochii alungiți și sprâncene îndreptate în sus poate avea, de asemenea, un bărbat foarte dificil, iute și mânios.

Femeia care are ochii rotunzi și sprâncene îndreptate în jos are noroc de un bărbat calm, echilibrat și bun gospodar.

Sprâncenele și situația materială

Femeia care are sprâncenele groase la început, apoi subțiri și curbate, are cele mai multe șanse să se căsătorească din tinerețe cu un bărbat cu stare.

Dacă ai sprâncenele groase și drepte, mai subțiri spre coada ochiului, vei avea un bărbat care va face bani frumoși după nuntă.

Dacă ai ochii de culoare deschisă, vei atrage mai ușor un bărbat cu o stare materială bună. Dacă ai ochii căprui sau negri, trebuie să cauți un bărbat ambițios și să munciți amândoi să strângeți bani.