Oana Roman, prima fotografie la piscină după ce a slăbit spectaculos! Cum s-a pozat vedeta TV

Oana Roman a inceput sa se pozeze zilnic in fata oglinzii

Oana Roman este foarte mândră  de noua ei siluetă după ce a reușit să slăbească spectaculos și nu se sfiește să se afișeze acum și la piscină, unde s-a relaxat în weekend.

Vedeta a  postat prima fotografie de la piscină, după ce a slăbit peste 10 de kilograme. În imagine apare într-o rochie albă de vară, scurtă și cu ochelari de seară, stând pe marginea piscinei.

'Perfect day. La cea mai frumoasă și elegantă piscină la care am fost vreodată în România', este mesajul care însoțește fotografia postată pe o rețea socială.

Fanii au reacționat imediat și au lăudat-o pentru felul în care a ajuns să arate.

„Ce frumoasa ești,  Oana. Ai slăbit foarte mult sau poza te face așa ?Esti super !',  „ Frumoasă, deșteaptă și sincera ai fost mereu,dar acum cu noua înfățișare chiar radiezi', 'Sunteți o splendoare,doamna Oana!', i-au scris fanii.

 

În februarie, Oana Roman povestea că a slăbit cu ajutorul unei diete pe care și-a inventat-o singură. Potrivit acesteia, kilogramele au început să dispară după ce a început să mănânce orice, dar în cantități extrem de mici. O jumătate de covrig dimineața sau un fruct, o ciorbă la prânz, iar seara, de cele mai multe ori, nimic.

„Noiembrie versus Februarie. Rezultatele sunt vizibile! Slăbire cu proceduri de remodelare corporală. Dietă dar nu draconică! Minus 10 cm in șolduri și minus 8 in talie si minus 8-10 kg. Si ăsta e doar începutul”, scria Oana Roman pe Facebook.

 

Oana și-a făcut curat în garderobă și s-a gândit să dea toate hainele care i-au rămas mari. Astfel, aceasta a mers la un târg de haine pentru a-și vinde ținutele.

 

Citește și: