Oana Lis, dărâmată de durere: „Viorel e de câteva zile în spital, trebuie să-și facă o operație de…”

Oana Lis, dărâmată de durere:

Oana Lis a dezvăluit pe pagina ei de Facebook că  trece prin clipe foarte dificile! Vedeta a mărturisit că este dărâmată de durere, după ce a ajuns cu soțul ei, Viorel Lis,  la spital, iar acesta urmează să fie operat. Vedeta și-a rugat prietenii să o ajute și să se roage pentru ei.

Oana a precizat că fostul edil al Capitalei, = urmează să fie operat de colecist și o doare foarte tare să-l vadă suferind.

„Sunt supărată și debusolată așa. Viorel e de câteva zile in spital, trebuie să-și facă o operație de colecist si mă întristează să-l văd suferind. Stiu că e pe maini bune, am încredere, doar e o perioadă mai grea acum. Asa că vă rog pe voi, prietenii virtuali, să-i țineți pumnii, cred în energia voastră colectivă că îi va da putere să treacă și peste asta cu bine! Vă puup! Si vă doresc imunitate, că-i mai bună decât toate!!!”, a scris de Oana Lis pe Facebook.

 

Fanii vedetei au reacționat imediat și i-au trimis mesaje de încurajare: „Sunt alături de voi cu gândul și cu inima! Multă sănătate! P.S. Și eu am descoperit acum o săptămână, că am o piatră de 2 cm la colecist', „ Sanatate maxima!!! Doamne ajuta sa auzim vesti de bine!' sau  „Doamne ajută să treceți cu bine!' au fost câteva dintre mesajele internauților.

 

Citește și: