O vedetă de la noi, implicată într-un accident rutier

O vedetă de la noi, implicată într-un accident rutier

Ernest, prezentatorul emisiunii „Ochii din umbra' a rămăs fără mașină, în urma unui accident rutier petrecut zilele trecute.

Desi era duminica seara iar traficul era aproape inexistent, Ernest a trecut printr-o experiență care l-a cam „zgâlțâit'. Aflat la volanul mașinii sale, acesta a avut parte de o întâlnire brutală cu o „începătoare' în ale șoferiei. Oprit la un semafor, pentru a acorda prioritate unui pieton, Ernest s-a trezit „lovit in spate'. Mai exact, SUV-ul pe care îl conducea a fost tamponat de o tânără care deținea carnetul de șofer de doar două săptămâni.

Citește și: S-a întors roata! Prințul Charles simte pe pielea lui cum e să fii înșelat. A fost pus de soţie într-o situaţie stânjenitoare

Va fi pieton câteva zile

„Oprisem la semafor pentru a acorda prioritate unui pieton care traversa regulamentar intersecția, iar domnișoara, care conducea de doar trei zile, nu a sesizat masina mare și neagră din fața ei, care avea stopurile aprinse, si a intrat direct în meu. Nu am fost avariat rău, dar bara din spate a mașinii a fost făcută franjuri. A trebuit să îmi iau mașina cu platforma de la locul accidentului. Mă bucur că nu a pățit nimeni nimic!', spune Ernest.

Așa se face ca Ernest, în loc să-și petreacă duminica seara liniștit, împreună cu familia, a trebuit să se ocupe de reparația mașinii sale. Făcând haz de necaz, vedeta a găsit o pentru a se putea deplasa mai repede la filmari.

„Am înteles că pot sa cumpar un voucher prin programul Rabla și să-mi iau o bicicleta electrică', a spus amuzat Ernest.

Pe Ernest il puteti urmari prezentand emisiunea „Ochii din umbra', in fiecare duminica,  de la ora 22:00, la Kanal D.

Citește și: