La 23 de ani avea 107 kilograme. Uite cum arată acum, la 27 de ani și puțin peste 50 de kilograme!

a slabit jumatate din greutate

Rachel Sharp-Olsen era conștientă de faptul că era dolofană, dar se simțea bine în pielea ei. Mânca dezordonat, hrana nu era de cea mai bună calitate, era ieftină, adesea de la fast-food.

O întâmplare, la 23 de ani, a determinat-o să ia hotărârea să schimbe ceva. A fost momentul când a spus ”start” transformării.

Decizia radicală a fost luată după o drumeție de circa 3 kilometri, cu iubitul ei, Ian, care pe Rachel a lăsat-o fără suflare. Nu a mai fost în stare nici să se întoarcă până la mașină. În tot acest timp, Ian părea că e la plimbare, neresimțind efortul depus.

A fost un moment de cotitură pentru Rachel, care a conștientizat că greutatea îi limitează opțiunile și actvitățile, practic îi pune bariere vieții.

A început o luptă cu kilogramele care a ținut 14 luni. În tot acest timp, în care a ținut post intermitent, a slăbit aproape 49 de kilograme, adică aproape jumătate din greutatea sa.

O luptă câștigată, după cum se poate vedea și din fotografiile realizate în tot acest timp. Rachel are deja 27 de ani și nu s-a mai îngrășat de atunci. A mai luat câteva kilograme, dar e foarte mulțumită de felul în care arată.

Vezi și Dieta cu care Jessica Simpson a slăbit peste 45 de kilograme: „Fiecare masă conține…”

Citește și:

Elena Gheorghe recunoaște că soțul ei are un mare defect: ”Singurul lucru care mă calcă pe nervi la el este că…”

Cât a crescut fiica cea mare a lui Virgil Ianțu! Jasmine are deja 15 ani!