O tânără a reușit să scape din casa unde era sechestrată și uma să fie ucisă. Ce i-a spus atacatorului de a reușit să-l înduplece

a reusit sa scape din casa unde era sechestrata dupa ce i-a laudat criminalului orhideele

O tânără din Austria, răpită în timp ce se plimba cu bicicleta, a reuşit să scape din mâinile celui care o sechestrase şi încercase să o ucidă, după ce l-a complimentat pentru orhideele pe care le avea în casă.

Nathalie Birli, o ciclistă profesionistă în vârstă de 27 de ani, a fost izbită violent în urmă cu câteva zile de un automobilist, în timp ce se antrena într-o zonă rurală din afara oraşului Graz.

În timpul căderii ea şi-a rupt o mâna. Nu doar că nu a ajutat-o în niciun fel, dar agresorul a lovind-o cu un lemn, iar femeia și-a pierdut conștiența. A luat-o cu el în mașină și a dus-o într-o casă izolată.

„M-am trezit dezbrăcată şi legată într-un fotoliu, într-o casă veche”, a povestit tânăra.

Criminalul a încercat să o înece

Cel care o răpise a forţat-o să bea alcool şi a încercat apoi să o înece într-o cadă cu apă rece, a mai apovestit femeia.

A avut, însă, zile. A reuşit să-l înduplece pe criminal să o elibereze printr-o minune. I-a lăudat numeroasele orhidee pe care acesta le avea în casă.

„Plin de ură la început, el a devenit brusc simpatic cu mine”, mărturisindu-şi pasiunea pentru grădinărit şi orhidee şi povestindu-mi despre copilăria lui dificilă, a adăugat tânăra.

Nu doar că a reuşit să-l convingă să o elibereze, ci acesta chiar a condus-o până acasă.

Analizarea datelor GPS i-a îndrumat repede pe anchetatori la domiciliul suspectului, care a fost arestat.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani şi suferind de tulburări psihice, a fost încarcerat.

Anchetatorii încearcă acum să stabilească dacă el a fost implicat în trecut şi în alte răpiri.

Vezi și La doar 15 ani, a fost răpită, violată și ucisă cu sânge rece de un monstru, iar tatăl ei, distrus de durere, a uimit pe toată lumea cu gestul lui

Citește și: