O știi dintr-un serial celebru al anilor 90. Iată cum arată acum, când e mama a doi copii adorabili|GALERIE FOTO

O știi dintr-un serial celebru al anilor 90. Iată cum arată acum, când e mama a doi copii adorabili|GALERIE FOTO

Tamera Mowry-Housley, care în anii 90 juca în serialul 'Sister, siter' împreună cu sora sa, geamăna identică Tia Mowry, e deja femeie la casa ei, mamă a doi copii. Însă trecerea anilor a fost blândă cu actrița și cântăreața în vârstă de 39 de ani.

Vedeta, căsătorită cu reporterul FOX news Adam Housley, a făcut senzație în weekend, la un eveniment la care a participat, venind îmbrăcată într-o rochie cu corset, transparentă.

Deși mamă a doi copii, Tamera reușește să-și păstreze aspectul tineresc. S-a lansat de foarte tânără în serialul amintit, difuzat cu ani în urmă și în România, jucând și în mai multe filme Disney. A jucat și în 'Strong medicine', apărând, împreună cu sora sa, și în reality show-ul 'Tia & Tamera'.

În prezent, are pe mână un tak-show, 'The Real'.

Și-a pierdut virginitatea la 29 de ani

Puțini știu că, la începutul anilor 1990, a făcut parte și dintr-o trupă, The Voices, împreună cu sora sa, și și mai puțini știu că și-a pierdut virginitatea la 29 de ani. Ulterior, a avut regrete, ea făcând parte dintr-o familie extrem de evlavioasă, așa că a practicat abstinența până la căsătorie. Cu actualul soț s-a căsătorit după șase ani de întâlniri, în 2011.

Primul copil, Aden John Tanner, s-a născut un an mai târziu, iar fetița, Ariah Talea Housley, a venit pe lume în 2015.

Foto: Instagram

Vezi și Cum arată acum actrița din Maddie și David| GALERIE FOTO. Știai că a ieșit inclusiv cu Elvis Presley?

Citește și: