O singură zodie este provocată de astre în luna august. Află dacă este zodia ta!

O singură zodie este provocată de astre în luna august

Luna august ne oferă o conjunctură astrală mult mai liniștită și mai norocoasă decât celelalte două luni de vară. Acum este perioada propice pentru vacanțe, pentru călătorii, pentru investiții și chiar pentru a concepe un copil. O singură zodie se confruntă cu astrele! Află de ce!

 

Mercur și Jupiter sunt astrele care ne oferă cele mai multe șanse și care au grijă să facem alegerile cele mai bune. Iar, în luna august, cele două astre sunt foarte generoase cu toate zodiile, în afară de una. O singură zodie are în calea ei obstacole și pierderi și provocări la care nu se aștepta.

Totul merge ca pe roate în zodiac

Venus se află în Leu, în luna august, apoi ajunge în Fecioară, după data de 21 august. Ea străbate astfel două zodii norocoase și ne oferă și nouă celorlalți câteva perioade excelente pentru iubire, pentru romantism, pentru întemeierea unei familii.

Mercur și Jupiter revin la mersul direct după o perioadă mai lungă de retrogradare, astfel că începem să adunăm bani, să călătorim, să primim vești bune și să facem alegeri care ne inspiră.

În plus, și provocatorul Marte trece din Leu în Fecioară, o conjunctură excelentă pentru acest astru care oferă câte o veste bună fiecărei zodii, în afară de una singură. Iar aceasta este zodia sa de domiciliu, Berbecul.

Citește și horoscopul lunii august, realizat de Medeea!

De ce sunt provocați Berbecii în luna august

Dacă ești născut/ă în Berbec, luna aceasta trebuie să fii în mod deosebit prundentă și să ai mare grijă pe unde pășești. Oricând, drumul tău poate să o ia la vale și să nu te mai întorci de unde ai plecat.

Vin o mulțime de provocări pentru nativii Berbeci în luna august. Unii se vor confrunta cu situații dificile la serviciu și nu vor reuși să își ia concediu.

Alții este posibil să piardă bani, pentru că trebuie să repare sau să cumpere obiecte scumpe.

Dar cel mai grav este că unii dintre Berbeci vor pierde în dragoste, dacă nu își țin ambițiile în frâu și dacă nu apreciază corect sentimentele partenerului de cuplu.

Mare atenție, Berbeci! Este singura zodie care poate avea de suferit, deși vor exista și multe momente frumoase, cu distracții și relaxare.