A supraviețuit după ce a sărit de la etajul 6, ca să nu fie violată! Povestea incredibilă a unui fotomodel de 22 de ani

rusoaica sarit de la aetaj

Ekaterina Stetsyuk, un model în vârstă de 22 de ani din Rusia, riscă să rămână țintuită la pat întreaga viață, după ce, într-un moment de panică extremă, în care se temea că va fi violată și ucisă, a decis să sară de la etajul șase al unei clădiri din Dubai.

Cel care încerca să o abuzeze sexual, ținând la gâtul ei un cuțit, era un om de afaceri american. Refuzase să aibă relații intime cu el, dar acesta nu putuse să accepte acest răspuns. A fost momentul în care, în disperare de cauză, tânăra din Irkutsk (în estul Siberiei) a decis că singura cale de a scăpa de bărbat era să se arunce în gol.

Doar un miracol a făcut ca ea să scape cu viață. Chiar și așa, însă, are coloana vertebrală ruptă, iar câteva vertebre sunt pur și simplu strivite. Nu poate merge, dar medicii cred că mai există o șansă pentru Ekaterina. O operație ar putea să o ajute, din moment ce măduva spinării e intactă, însă garanții nu există.

În acest sens, a fost deschis un cont în care oamenii pot dona pentru a ajuta la strângerea a 10.000 de dolari, bani necesari intervenției.

Cât despre omul de afaceri, presupusul agresor, acesta a fost deținut pe aeroportul din Dubai, când încerca să fugă din țară. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă să stea la închisoare următorii 15 ani.

Versiunea sa e diferită de cea a fetei. El susține că fata e escortă și că l-ar fi atacat, el nefăcând decât să se apere.

Mama tinerei neagă că Ekaterina ar lucra în industria sexului și susține că a venit în Dubai cu un contract de muncă serios, în 15 februarie. Femeia nu a reușit să ajungă încă în Dubai, până acum vorbind cu fiica ei numai la telefon. Tânăra e țintuită de patul de spital din 3 martie.

Foto: Captura YouTube

Vezi și Caz șocant în Rusia! O fetiță de 12 ani a fost violată în mod repetat de proprii ei părinți! Explicația lor e halucinantă

Citește și: