O româncă a făcut senzație pe covorul roșu la Miami, alături de Thalia, la premiile Lo Nuestro

O româncă a făcut senzație pe covorul roșu la Miami, alături de Thalia, la premiile Lo Nuestro

Joi seara nume sonore din lumea muzicii și-au dat întâlnire la Miami, unde au avut loc premiile Lo Nuestro. Alături de Alejandro Sanz, Marc Anthony și Thalia, care a făcut senzație, și-a făcut apariție și frumoasa INNA.

INNA, care se bucură de mare succes în America de Sud, a participat aseară pentru prima dată la Premiile Lo Nuestro. Artista a fost invitată să prezinte premiul Revelația anului' la acest eveniment împreună cu Pedro Moreno și El Bebeto.

La Premios Lo Nuestro' au fost invitați artiști de seamă din industria muzicală latino precum Thalia, Gabriel Soto, Ozuna, Juanes, Marc Anthony, Anitta, Prince Royce, Alejandro Sanz, Nicky Jam, Lele Pons, Ninel Conde, dar și Reik, Daddy Yankee, Yandel, J Balvin. Cu cei din urmă, INNA a avut colaborări de-a lungul anilor pentru Dame Tu Amor', More than Friends',  In Your Eyes' și Cola Song'.

 

INNA a postat pe social media mai multe poze și video-uri de la eveniment, spunând că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Însă, de departe vedeta serii a fost Thalia, care a și urcat pe scenă, alături de artista Lila, cu care și-a lansat recent melodia „Lindo Pero Bruto'. „Ce noapte incredibilă', a scris Thalia.